שלום לכולם ....אוףףף

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

Star_Dust

New member
נדמה לי שנשאר עוד המון זמן עד הבוקר

:( באיזו שעה אתה עולה לקבר?

nypx

New member
ב...........................

שמונה וחצי או תשע זו התכנית..... אבל לא יודע באמת ..אני קובע לעצמי.... ואחר כך בשעה 16 אם כולם ואני מה זה מקןןה להיות לבד..ואולי לא כן החלטתי רוצה לבד ....אני חושב די....לא יודע מה אני רוצה רק רוצה להיות.... בעצם אני לא אהיה לבד .היא שם לא ? והיא איתי אפילו אם לא .. אהיה שם היא איתי תמיד....

שמחר

יהיה לך הכי בסדר שאפשר.
ןאולי תנסה לישון קצת..

nypx

New member
אני מודה לכם אך........./images/Emo12.gif

אתם הייתם יושנות......? היי סטאר

אורי_ח

New member
חושב שבמקומך הייתי אותו דבר

אבל מה אני יודע עליך, אחי? רק יכול לתאר לעצמי, כמה ארוך הלילה, כמה לבן, כמה קשה.

nypx

New member
אני כבר מצייר אותו.....

נראה לי מה זה צבעוני.....

כן. מרוב קריזה

באותו לילה הלכתי לישון. לא נרדמתי. בסוף כן. אחרי כמה בירות..

nypx

New member
נו ו.....אני יבוא ......

מסטול ? ואם אני יירדם ויקום מאוחר.....? וחוץ מזה .....היא לא אוהבת בירה..... הלו .....תתעורר......לא רוצה....ואם.....? שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

Star_Dust

New member
אני כבר לא זוכרת מה עשיתי :(

האם זו הדחקה?!? לא יודעת. הקבר שלו אף פעם לא היה חשוב לי במיוחד. אולי בגלל שעבר יותר מחודש מרגע מותו ועד שהבאנו אותו לקבורה. הסבירות שלעולם לא יהיה קבר הייתה כל כך גבוהה שפשוט למדתי להתחבר אליו מכל מקום. ללא צורך בבור באדמה או מצבה.

nypx

New member
היא.....................

תתעורר כמובן ...אין עוד אם. אבל אני לא ילד....... ואולי כן.

מקוה

שיהיה לך כמו שאתה מצפה שיהיה.. ואם לא.. אז תזכור שהיא בלב אצלך. שמה תמצא אותה הכי מהר. וליל מנוחה שיהיה

BooBee

New member
אני חושבת

שאם תלך לישון, הבוקר יגיע יותר מהר. ואם אתה לא נרדם, אז יש לי טריק שלמדתי מהאקס שלי. נשכבים על הצד, מקפלים קצת את הרגליים לכיוון הבטן, נשימות עמוקות-שואפים מהאף, נושפים מהפה ומתרכזים במחשבה בחלק של השפם(בין הפה לאף), פשוט חושבים על החלק הזה של הגוף. טיק טק מרדים אותי. אני אפילו לא זוכרת מתי אני נרדמת. ושמחר יהיה לך קל עד כמה שרק אפשר, אמן. חיבוק, רויטל.

nypx

New member
יו מה אני הולך לומר....?

בעצם עדיף אני ישתוק ....... האמת......אני מפחד

nypx

New member
לילה טוב או בוקר או המשך....

יום נעים או לילה ..ממש החלטי הבחור, בייי
ורק עוד משהו: אז תרקדו תרקדו ,את השיר שלי עלייה כל אחד והסיפור שלו, תסתכלו תסתכלו ,למעלה מי יודע, למטה יש תמיד כאב גדול .
שהבלונים יגיעו
בגבעון דום !! ו......
בעמק איילון

למעלה