שלום לכולם, אורח חדש !

newron26

New member
שלום לכולם, אורח חדש !

אני הייתי אוהב של מייקל גקסון - וגם של אחותו, מאז שהוא נפטר אני מנסה למצוא מקום שעדיין חם ושלא מת יחד איתו, ואני שמח לגלות את הפורום הזה, אני אוהב את גנט גקסון, היא חמודה מצחיקה, ועם פנים תמימות שלא משנה מה היא תעשה היא תמיד תהיה הילדה הטובה של השכונה, עם החיוך המשגע, ועם הגוף האלוהי ! הקליפ שאני הכי אוהב שלה בזמן הזה הוא: http://www.youtube.com/watch?v=3qHVmyFuEv8 מה יהיה איתה עכשיו ? היא תחזור לשיר ? אולי סיבוב הופעות בין לאומי ? אני חושב שהאבידה של מייקל - תקח עוד הרבה זמן עד שנראה ממנה משהו - מה אתם חושבים/ יודעים ??? אשמח לשמוע תגובות, שלכם.

ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום, אתה מוזמן להשאר ולהנות מפעילויות ומחדשות על ג'נט. תראה, תפוז הודיעו לנו שאם לא יהיו מספיק תגובות ואנשים בפורום אז יסגרו אותו, דבר שלא היינו רוצים - אז אתה מוזמן להגיב להודעות בפורום
אני לא יודע כ"כ לגבי הילדה הטובה, מאז ומתמיד ג'נט שרה על סקס וחושניות (דבר שהתחיל ב-"Funny How Time Flies" באלבום הגאוני "Control" ופרץ את כל הגבולות והמעצורים באלבום "janet." מ-1993). גם תקרית הסופרבול לא תרמה לעניין ובישראל חושבים שהיא עוד סתם זמרת - כשבארה"ב כבר מ-2001 היא מוגדרת כ"אייקון". אני מסכים לגבי החיוך המשגע שלה (אגב, זה החלק האהוב עליה בגוף שלה)
לגבי מייקל, ג'נט מתמודדת יפה עם האובדן של אחיה. היא גמרה ממש לא מזמן לצלם את סרט ההמשך "Why Did I Get Married Too" (כשהסרט הראשון בכיכובה הגיע למקום ה-1# בטבלת הקופות). בנוסף, היא החלה בעבודה על האלבום החדש עם המפיקים ג'ימי ג'אם וטרי לואיס (שהפיקו את כל האלבומים שלה מ-"Control" ועד "20 Y.O.") ומפיקים נוספים. אני בטוח ב-100% שהיא גם תצא לסיבוב ההופעות לאחר האלבום. סיבוב ההופעות הקודם שלה משנה שעברה הופסק באמצע בגלל מחלה (אגב, ספיישל עליו בפורום יעלה בקרוב) והיא הייתה די נחושה בתחילתו להפוך אותו לסיבוב עולמי.
אז, תהנה בפורום ותמשיך להנות עוד יותר מהמוזיקה המעולה של ג'נט.

ברוך הבא לפורום../images/Emo13.gif

תמיד נחמד לקבל אוהדים חדשים של ג'נט (מקווים שתישאר ותכתוב באופן קבוע). לפני כשבוע נפתח אתר רשמי חדש לג'נט
http://www.janetjackson.com/. ג'נט פתחה חשבון בטוויטר ובפייסבוק,בעידכון האחרון שלה היא כתבה שהיא סיימה לצלם את סרט ההמשך ל-"Why Did I Get Married 2" והיא מתחילה לעבוד על אלבום חדש.

למעלה