שלום לכולם. או: שוק הדייגים- האמנם?

זרה 38

New member
שלום לכולם. או: שוק הדייגים- האמנם?

שלום שלום. זה עתה חזרתי מנופשון בקרואטיה. היה מקסים, תודה, לכל המתעניינים... חברים, מה קורה כאן? כל אחד צועק את שמו ואת שמות יצירותיו, חוסר היכולת לקבל ביקורת פה ושם (וגם פה... וגם שם... ושם...) ועקיצות מרושעות? חום יולי אוגוסט...? ולמה מתחרות איכותית לפתע זה מתחיל להדרדר ביגון שאולה? אההה... ונקודת אור קטנה למרות הכל... כל הכבוד לאלה, המפרגנים כאן בפורום לכותבים האחרים. ש נ ת א פ ס ? !

זרה 38

New member
למה, אלון? האמת אינה ערבה לאוזן?

די כבר עם ה"שמור לי ואשמור לך" הזה. תתבגרו. זה התחיל יפה. תנו לזה לחזור לנתיב השפיות.

police267

New member
המתח הורג אותך?

אנשים הם כאלה, מה את מצפה שהתרבות תשתנה בין לילה? העיקר שאת בסדר וזה הכי חשוב. בהצלחה לכוווווווולם. וגם לך כמובן שלך, אלון

זרה 38

New member
היה מקסים, תודה ../images/Emo13.gif

וגם הספקתי לנפוש שלושה ימים בארץ וגם המחשב שלי בתיקון- קפצתי לחברה של הבת להציץ הלום... ו... המתח לא עד כדי כך הורג, לא צריך להגזים! יהיה מה שיהיה, נכון? אז באמת שנצליח...:)

police267

New member
יש לך תמונות משם?

איך זה בקרואטיה? שמעתי שזה מקום מדהים שם. מה יש לעשות שם?

זרה 38

New member
המחשב עדיין בתיקון- כשיחזור...

אשלח לך תמונות אם תרצה. כרגע אצל חברה של הבת- לא נעים... השתלטתי להן על המחשב

police267

New member
אוקי :)....

מתי שתוכלי, אני כאן לא רק בגלל הפרוייקט. דרך אגב, את יכולה להיכנס לבלוג שלי יש שם מספר קטן של סיפורים, אשמח לקבל תגובה עליהם. אם לא איכפת לך. שבוע נעים, אלון

זרה 38

New member
הנני כאן ../images/Emo13.gif

המחשב חזר. עכשיו לא נותר אלא למצוא את דיסק הגיבוי כדי להמשיך ולעדכן את הבלוג. ולא שכחתי את התמונות מקרואטיה שהבטחתי לך... אחכה שהאיש שלי יוריד אותן מהדיגיטאלית למחשב ואקיים הבטחתי. להשתמע.

זרה 38

New member
עדיין לא התפנינו לתמונות חדשות, ברם

אנסה לצרף תמונה של ראשית הקיץ. ניסיון, נו....!

למעלה