שלום לכולם, אחרי הרבה זמן

פרח 11

New member
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן

הי, מה שלומכם? אצלנו היה קצת קשה עם התינוק הוא היה חולה עם שיעול ודלקת בעין, בנוסף גם התגלה אצלו אסטמה של העור שמתבטא באודם ויובש חזק בפנים ומאחורי הברך שגורם לו לגירוד, אי נוחות ולילות ללא שינה. עכשיו יש שיפור
מקווה שימשיך כך. בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון או עיצה לתת לנו: בחודש האחרון הבן של בעלי מסרב לישון אצלנו (כשבעבר מבחינתו היה מוכן לישון כל יום), מה עוד שהוא גם מנסה להתחמק בצורה יפה ולא כ"כ מעוניין לבוא. ברצוני לציין כמה דברים: א. לא קרה שום דבר יוצא דופן בכל הזמן האחרון. ב. כאשר אביו מנסה לדבר איתו הוא אומר שהכל בסדר. ג. גם לאימו הוא אומר שהכל בסדר ולא מצביע על שום בעיה. ד. גם אני ניסיתי לדבר איתו אך ללא הצלחה. לי נראה שיש משהו שמפריע לילד והוא לא אומר. מה דעתכם? האם אני צודקת? ובמידה שכן כיצד ניתן לדובב אותו ובכך לנסות לעזור לו? אני מודה מראש על כל התגובות.

פרח יקרה

כיף לראות אותך שוב,הרבה בריאות לקטנציק. לגבי הגירוד בגוף,יש +קרם נפלא של באך,RESCUE אינו מזיק ולא פעם עוזר להרגיע בעיקר טוב כשהעור יבש ואדום. בעניין הבן של בעלך ,אולי הוא זקוק לזמן כדי להתרגל,לדעתי חשוב להמשיך ולתקשר איתו ולהזמין ,אך לא ללחוץ. הוא תמיד צריך להרגיש רצוי ,אך לא להתאכזב כשתשובתו שלילית. אני לא זוכרת בן כמה הוא,אבל אולי אפשרי לבקש ממנו לבוא כדי לשמור על הקטנציק ובכך לקרב אותו יותר.(על בסיס עזרה) בהצלחה

פרח 11

New member
הי יונה

לגביי הקרם שהמלצת, האם הוא טבעי? לגביי בנו של בעלי, הוא תמיד מרגיש רצוי, מה גם שהקטנצ'יק חולה עליו, באיזו שמחה וחיוכים הוא מקבל אותו. לגביי עזרה עם הקטן, שניהם ביגלאים שלא כ"כ מאפשרים לי לקבל עזרה. (בנו של בעלי בן 9 והתינוק בן 8 חוד').

פרח שלי הוי פרח.......

קרם מעולה טבעי לגמרי ,בבית טבע את יכולה לרכוש אותו. יש כמובן את הרסקיו גם בטיפות של פרחי באך,אך הקרם מעולה על אדמומיות ,עור יבש מגרד,גם מאלרגיות. אל חשש הוא אינו מזיק. לגבי בנו של בעלך בן ה-9,נכון שבגיל שלו זה קצת מוקדם לשמירה מוחלטת,אך עזרה כללית זה בהחלט טוב. אם את קופצת למכולת או כשאת עסוקה בעבודות הבית ,הוא יכול לשמור עליו בחדר,לשחק איתו לבד וכו" אני בעד לשדר לילד שזקוקים לו לעזרה,זה יתן לו הרגשה שיש לו מה לתת ואולי יוריד אותו מהעץ ,ויקרב.

פרח 11

New member
אני אנסה ליישם

את המלצתך, מקווה שזה יעזור וישפר, נראה כי יש ריחוק אם כי הילד תמיד אומר שהוא אוהב את אבא, אותי ואת התינוק. אולי זו תקופה? אין צורך להגיע למסקנות? קצת מבולבלת יש לומר. לגביי הקרם שהמלצת, אני אקפוץ היום וארכוש אותו. תודה לך מתוקה

rolan

New member
../images/Emo39.gif פרח יקרה

אוי ליבי ליבי איתך - גם סייחה שלי סובלת מאסטמה של העור, זה קשה, סבל נוראי... הדבר המומלץ ביותר והבדוק!!! מעבר למשחות הוא הפחתת כמויות חלב פרה. תני לו חלב ומעדני סויה וראי פלא!!! זה יעבור !!! תספרי לי על ההתקדמות, רוצה לשמוע... בעניין בנו של בעלך: אני חושבת שהפתרון הוא בשיחה מלב אל לב ורק עם אביו. שיקח אותו לבילוי בחוץ, ישוחח איתו שיחת גברים, מה קורה? מה חדש? למה? וכו'... ייתכן אף שבעיות אחיו הקטן משפיעות עליו.... תנסו דרך שיחות קודם כל. בהצלחה וגם
לא תזיק

פרח 11

New member
הי רולן

בעניין התינוק, עוד מימיו הראשונים נתתי לו תחליב חלב על בסיס סויה ועד היום הוא לא הכניס לקיבתו שום דבר חלבי (והוא בן שמונה חודשים) אני מודעת לכל הנזק שחלב ומוצריו עושים. כמו כן, כשיש אסטמת עור גם דגים וביצים גורמים להחמרה. בכל אופן, גם אם שומרים על התזונה, ישנם עוד גורמים שמהם צריך להיזהר. בעניין הבן של בעלי, מה שהמלצת כבר נעשה אך כלום. מבינת הילד הכל בסדר. לא יודעת כבר מה לחשוב, איזו סיבה יכולה להיות.

dafgol

New member
הי פרח ../images/Emo39.gif

אין לי ניסיון כל כך ולא עצה , אבל טוב לראות אותך פה בחזרה
לבונבון

rolan

New member
פרח יקרה

אני מרגישה כאילו הנושא לא כל כך מוצא. אני מרגישה כאילו לא סיפקנו לך מספיק תשובות לשאלה שלך... לצערי, לי אין תשובות טובות יותר לספק לך, אך יש לי חיזוקים להמשך טוב כמו שהיה לכם עד כה. לפעמים עוברים עליהם כל מיני דברים, הם לא תמיד משתפים אותנו. תנו לילד קצת זמן, תנסו מדי פעם לשאול, להתעניין ותמשיכו לאהוב אותו כמו תמיד.

למעלה