שלום לכולם ! אחרי שריחפתי קצת

catch 2 2

New member
שלום לכולם ! אחרי שריחפתי קצת

זאת תהיה ההודעה הראשונה שלי. אז ככה : רק לפני שנה וחצי התחלתי לשמוע לד . התחלתי עם I II III ולאחרונה נכנסתי לIV וphysical graffiti שאותם אני שומע עכשיו כל הזמן. אמרתי לעצמי שאני חייב לשמוע את Stairway פעם אחת עד הסוף , ומאז כבר למדתי אותו בעל פה . ולחשוב שהייתי בטוח שהשירים קצת ארוכים. אז אני מקשיב ל in my time of dying שהוא 11 דקות כמעט קבוע אתlevee ,kashmir ועוד רבים טובים וארוכים! אני לא מנגן אבל כותב . אני חושב שלד זפלין היא הלהקה הטובה ביותר אי פעם ששמעתי וגם שתהיה עבורי. יש משהו בביצוע של השירים שלהם שפשוט לוכד אותי.. חבל שלא הייתי פה לפני 30 שנה ... שלום לכולם !!

yoyoyud

New member
המממ... אני לא חושב שזה משנה מה

האורך של הטראק. יכול להיות שיר ארוך מאד אבל שחוזר על עצמו, עד שהוא מתחיל לשעמם. לעומת זאת יכול להיות שיר 20 דקות שמשאיר אותך עם פה פעור. אתה אבל לא צריך להכריח את עצמך לשמוע שירים ארוכים, אם אין לך סבלנות, חפש משהו יותר קצר שאתה אוהב. וברוך הבא!

the papercut

New member
קאשמיר די חוזר על עצמו

שיר ענק אבל די ממחזר את עצמו הייתי מקצר אותו

AeroDar

New member
אתה ממש צודק!!

למשל לג'נסיס ולפניק פלויד יש שירים של 20 דקות ומעלה ואתה לא יכול להפסיק לשמוע אותם באמצע כי זה מדהים מדי! ודך אגב, ברוך הבא!

P o M i K i

New member
ברוך הבא...

באמת כולנו היינו רוצים לחיות לפני 30 שנה... להיות בוודסטוק... לראות הופעה של זפלין... להפגין נגד המלחמה... מכיון שזה לא יקרה תמיד אפשר לראות את מופע שנות ה70:)

catch 2 2

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לא יודע בקשר לאורך ,פשוט אחרי שהייתי די רגיל לשמוע 4 5 דקות פתאום 10 זה מוזר .. לפינק פלוייד יש ממש ארוכים שאני לא מצליח להתחבר , יש להם שירים עם מעט מילים והמון ביצוע מוזיקלי ,לא יודע , אולי עם הזמן אצליח להדלק כמו שקרה לי עם לד . לד הרבה יותר מהירים עבורי לפחות אני אוהב את הלחנים והשימוש במילים הסולמות ופינק ,, לא אותו חיבור. אותי stairway הרתיע כשראיתי 8 דקות ,לא הבנתי איך אפשר לשמור על חיות לפרק זמן כזה , אבל הם העמידו אותי על טעותי , משם הדרך הייתה קצרצרה.....

P o M i K i

New member
אם אתה מדבר על "אטום הרד מאדר"

אז זה איזה 23 דקות בלי מילים בכלל ואני לא מצאתי ביצירה הגאונית הזאת רגע אחד משעמם... זה השיר של הפינק פלויד שאני הכי אוהב.

weird dust

New member
היום קניתי את התקליט

אם שמתה לב אז השיר בנוי מכמה חלקים הפינק פלויד מאוד אוהבים לחלק את המוזיקה שלהם לחלקים ושירים בעלי אותו שם והיום יצא לי ללמד יזה אחד על פינק פלויד כמה נחמד (והוא בן אדם שחי בשנות השישים ומוציא מאות שקלים על תקליטים ככה שזה היישג)

weird dust

New member
תמיד אפשר לנסוע לירושלים ולהפגין../images/Emo6.gif

לא חסרות היום הפגנות נגד המלחמה השאלה היא נגד איזה מלחמה את רוצה להיות

למעלה