שלום לכולם, איזה כיף שהפורום הזה קיים

a y e l e t 7 8

New member
שלום לכולם, איזה כיף שהפורום הזה קיים ../images/Emo13.gif

אז ככה , אשמח מאד להמלצתם - אחרי תואר ראשון בתקשורת מדעי החברה ומדעי התנהגות (כן כן עשיתי מעין מיקס משולב) אחרי 2 סדנאות של מודעות והגשמה עצמית ואחרי טיפול פסיכולוגי של שנתיים והרבה הרבה עבודה כל החיים עם ילדים הגעתי למסקנה שהכיוון שלי הוא טיפול ועזרה לאנשים.. לאו דווקא ילדים אבל בעיקר איתם . הכיוון הוא תראפי - אבל אני לא כל כך יודעת במה לבחור... מה הכי משתלם כלכלית מה אפשר להפוך למקצוע..איזה תחומים מומלצים וכדאיים , מה פופולארי בשוק.. תרפיה במוסיקה ? בכתיבה? פסיכודרמה? בספרות ?? תודה !!

magal101

New member
מה משתלם כלכלית.....

נראה לי שפסיכודרמה תופס חזק. תרפיה במוסיקה יכול להיות גם טוב. כשאת כותבת תרפיה בספרות את מתכוונת לביבליותרפיה- בשביל זה יש תואר שני. תרפיה בכתיבה???איפה לומדים את זה בכלל, לא נראה לי שזה בכלל קיים אלא אם כן את מתכוונת לסדנאות כתיבה שכאלו שעושים סופרים.

דנה1233

New member
הקריטריון

לדעתי את צריכה לפנות למה שאת הכי מתחברת אליו. בסך הכל כל התחומים הללו "הולכים" רק קחי בחשבון שביבליותראפיה או תראפיה באמנות מצריכים תואר שני.

a y e l e t 7 8

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo13.gif חשבתי על פסיכודרמה

מכירים את התחום ? יכולים להמליץ ? איפה אפשר לעסוק בזה? עד כמה זה פופלארי ? כמה שנות לימודים מצריך ?תנאי קבלה ? מוסד לימודים מומלץ ?

שולה82

New member
נראה לי

נראה לי שכל המסלולים משתלמים בצורה דומה כי כל הורה מחפש נישה אחרת לטיפול בילדיו. אני מכירה במכללת לוינסקי 2 מסלולים: תרפיה במוזיקה ובספרות. נראה לי תלכי לפי נטיית הלב שלך

למעלה