שלום לכולם! איזה כיף שיש פורום כזה!

Maurey

New member
שלום לכולם! איזה כיף שיש פורום כזה!

יש לי בקשה קצת גדולה, ואני רוצה לדעת אם יש בכלל סיכוי לפני שאני מפרטת, אז ככה, לא מזמן השתחררתי, ובעוד שבוע אני באה לבסיס כדי להפרד מכולם, אני רוצה להכין לכמה חברות קרובות, מן ברכה מעוצבת עם כיתוב יפה, תמונה, ומסביב כל מיני פרחים פרפרים, פיות וכו' אני רוצה לעשות 4 ברכות כאלה ולהדפיס בגודל A4 או קצת יותר גדול, ואז לניילן את זה, אם יש מישהו שיכול להיענות לאתגר (לא אכפת לי אם זה יהיה אותו פורמט כל פעם רק בגוונים שונים או משהו...) בבקשה תכתבו פה, כי אני לא רוצה להתקע עם כמה ברכות מוכנות ואחרות לא..
מראש! וסליחה על החפירה...

Maurey

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

סליחה על התגובה המאוחרת, לא הייתי ליד המחשב, וגם טעיתי ומדובר בעצם ב5 ברכות :) והנה זה בא.... ********************************* מורני, את ילדה מקסימה, ואני ממש שמחה שהעברנו את השירות שלנו ביחד, אני תמיד אזכור את כל הדברים המצחיקים שעשית לנו במשרד, אני אתגעגע לסיפורים שלך, מאחלת לך הצלחה בכל דרך, שתגשימי את חלומותייך, ותמיד תהיי מאושרת. בהמון אהבה מירי. *******************************

Maurey

New member
עוד אחת ../images/Emo230.gif

******************** מיכי, רציתי להגיד לך שאת ילדה מיוחדת, וממש קשה לי להפרד ממך, תודה על כל הפעמים שעזרת לי והיית שם בשבילי, והצחק אותי ברגעים קשים, את ילדה מדהימה וחברה ממש טובה, אני שמחה שיצא לי לשרת איך ולהכיר אותך, יודעת שעוד מעט תצליחי גם באזרחות. אוהבת אותך המון, מירי. *********************

מיכי../images/Emo27.gif

הלינק|[URL]http://www.f2h.co.il/4385371198878[/URL]|סלינק| את היתר אמשיך מאוחר יותר

Maurey

New member
../images/Emo41.gif

**************** קסנקי, לא יאמן שכבר צריך להפרד, כאילו נפגשנו רק אתמול, רציתי להגיד לך שאת ילדה מדהימה ומאוד נהניתי לשרת איתך, תודה על כל מה שעשית בשבילי, על שהקשבת לי והיית סובלנית לכל השריטות שלי, מאחלת לך שתמיד תראי את הצד הטוב בחיים ולעולם לא תפסיקי לחלום. אל תשכחי לשמור אל קשר. אוהבת אותך המון, מירי. ************************

Maurey

New member
../images/Emo42.gif

אם אפשר לחתוך את התמונה, ככה שיראו רק את החלק העליון, פשוט מי שצילמה אותנו התעצלה לקום מהכיסא...
וגם לעשות מן מוטיב של קשת בענן או משהו (לא חובה) *************************************************** קשת הכובשת, כל כך קשה להפרד, אתילדה מדהימה, מקווה שלא תשתני אף פעם, תודה על כל הפעמים שהיית שם בשבילי והפכת את השירות שלי להרבה יותר מהנה, הלואי שעוד יצא לנו להפגש, מקווה שתהני בטיול שלך, ואל תשכחי לשמור על קשר! אוהבת מלא, מירי. *****************************************

Smertonos

New member
קשת הכובשת

אופסי אין קשת כי לא שמתי לזה לב, I AM SORRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Maurey

New member
איזה יופי! אתה ממש מוכשר!!!

יצא ממש יפה גם בלי קשת!

Maurey

New member
אחרונה חביבה ../images/Emo203.gif

************************ איירינושקה, את ילדה מדהימה, מיוחדת ומהממת, היה לי ממש כיף לשרת איתך, אני מאחלת לך שתצליחי בכל מה שתרצי, ושתמיד תהיי אופטימית, מקווה שדרכינו יצטלבו גם בעתיד, וחסר לך שלא תשמרי על קשר! אוהבת מלא, מירי. ************************

Smertonos

New member
תמונה קטנה

אין תמונה גדולה יותר? איזה מגה פיקסל או יותר?

Maurey

New member
מצאתי עוד אחת, יותר גדולה,

לדעתי פחות יפה אבל תעשה מה שנראה לך...

Maurey

New member
../images/Emo51.gif רבה לקוקי ולSmertonos ../images/Emo70.gif

יצא פשוט מהמם! אני כבר מחכה לתת להם את זה....

למעלה