שלום לכולם! איזה מסמכים נדרשים לצורך רשום

jewls

New member
שלום לכולם! איזה מסמכים נדרשים לצורך רשום

לבי"ס יסודי (כיתה ה')? האם הדרישות זהות בכל קנדה או יש הבדל בין פרובינציות שונות? תודה לכל העונים!

יש 4 מסמכי חובה, ולדעתי אין צורך בנוספים:

תעודת לידה, דרכון, רישיון תושבות תקף, ופנקס חיסונים.בדרך כלל אין צורך בתעודות כיוון שההשמה נעשית על פי מבחן יכולות שמתבצע במרכז הרישום, וככלל ילד ישובץ בכיתה על פי תאריך הלידה וכתובת המגורים אלא אם כן הוא זקוק לסוג מסויים של חינוך מיוחד (ליקויי למידה או מחוננות) או כיתה על אזורית כמו כיתת מצויינות באמנות וכדומה. לתיכון צריך תעודות כדי לקבל קרדיטים על לימודים קודמים.

jewls

New member
תודה מושבניק! רק לוודא, אין צורך בשום מסמכים

תומכים מהבי"ס המקסיקני (במקרה שלי). אני מנסה להתכונן כמה שיותר מראש כי להוציא כאן אישור פשוט זה הפקה ממש שעלולה לקחת חודשים. הכל מתרחש mañana

לכיתה ה' לילד רגיל לא צריך כלום....

תעודת סיום של סוף השנה יכולה להיות נחמדה אבל לדעתי לא חיונית. בכל מקרה אני מצרף לך את הלינק הרישמי לנושא הליכי הרישום בפרברים הצפוניים של טורונטו אם לשם מועדות פניכם, אני לא מכיר את הנהלים במקומות אחרים, אבל תוכלי גם לחפש באתר של מועצת החינוך של טורונטו או כל יישוב אחר שאת מתכוונת להגיע אליו.

שאלה שתמיד הטרידה אותי

תמיד אומרים פנקס חיסונים, ומה אם אין? בא ילד מזימבבואה, לא קיבל חיסון בחיים שלו. מה הלאה? ישימו אותו בכיתה עם חולי כלבת?

למעלה