שלום לכולם - איזה תרבות ארגנטינאית

כרוני

New member
שלום לכולם - איזה תרבות ארגנטינאית

נתן לספוג פה מעל גלי ה....מתח?

כרוני

New member
לצערי ב-24 לחודש אני שנתיים בארץ

אחרי טיול ארוך בדרום אמריקה והתיישבות קבע נוספת (עם נבצרות זמנית בשל לימודים) בארגנטינה. בפורום ספרדית הבנתי שיש פורום "תרבות ארגנטינה"....אז באתי. השאלה שלי הייתה חצי בדיחה לגבי מה יש בפורום.... ולמי שצריך ניתוח....אז רדיו זה על גלי האתר ומחשב זה על גלי המתח.... להלהלה וכוכוכוכו עזוב זה מה שקורה כשלומדים חשמל

גרי רשף

New member
קבל זרם חילופין..

מה והיכן למדת בארגנטינה? הפורום בסופו של דבר הוא ישראלי (בארגנטינה מסתדרים מצויין גם בלי תפוז), אבל יש לנו כאן סטודנט ישראלי מקורדובה שעליו גאוותנו!

אלון 58

New member
אני הייתי קורא ב-../images/Emo43.gif...,

גם מארגנטינה וגם מברזיל,בטיול שלי שם לפני כמעט שנה.

כרוני

New member
אני חושב שלא הובנתי כראוי

אני בארץ = אני בישראל. התיישבות קבע נוספת = טיילתי ברוב היבשת ואז חייתי בארגנטינה עוד קרוב לשנה. נבצרות זמנית = לומד חשמל בארץ ועולה על המטוס הראשון חזרה כשאקבל את התעודה, שזה לצערי עוד שנתיים לפחות. לגבי הסטודנט הקורדובזי......עמך הסליחה אבל לא מבין אותך אחי... ....עשרה קבין של יופי ירדו לעולם תשעה קבלה קורדובה.

גרי רשף

New member
הסבר

YoelMati שמככב קצת יותר למטה בדיווח על מרתון בואנוס איירס, הוא סטודנט שלומד בקורדובה. ביקרתי בקורדובה לפני כחמש עשרה שנה, ואני זוכר בעיקר מישהו מאוד אדיב שעזר לי למצוא מלון, הנגינה המיוחדת של השפה כשהם מדברים, ושמות המקומות שהיכרתי מתקליט ישן של להקה מקומית..

למעלה