שלום לכולם! איזו פתיחה מרגשת...

הילה138

New member
שלום לכולם! איזו פתיחה מרגשת...

מרגישה לאחרונה דחף של ממש לתגמל את קישוריי. שאלתי את הרונים האם מאמציי ישפרו את מצבי הכלכלי? יצא: סווילו גבו ת'וריסאז לא יודעת בדיוק, אבל התחושה מאד חיובית. מה דעתכן? מודה לכן מראש, הילה.

הי הילה

שאלתי את הרונים האם מאמציי ישפרו את מצבי הכלכלי? יצא: סווילו רון רון השמש..העליצות... גבו הכל נכתב מראש... ת'וריסאז רון הקוץ יש לאבד בכדי לקבל (תקראי את המדרש מתחת) מאמץ..הוא לא מה שאני חשה שמחוזק בפריסה הרונית הנ"ל.. הייתי אומרת..הליכה לראת סוג חדש של ראיית הדרך..של משמעות שמאחורי עשייתך..והקשר העולם הפיסי הפרגמטי יהיה שיפור כלכלי..אבל העיקר..הוא ההבנה שתבוא מתוך מהלך שאת חווה כעת.

הילה138

New member
את צודקת בהחלט../images/Emo13.gif

מאמץ היא לא מילה שמתאימה כאן. כל אשר קורה מגיע ממקום אחר. גם התהליך שעליו דיברת - קיים. מוזר, אך למרות הקושי האובייקטיבי אני מאפשרת לדברים להיות ומשחררת במקום להלחם. תובנות צפות פתאום ועימן התגובות. גבו – "הכל נכתב מראש..." ראיתי אותו קצת אחרת. כרון של קבלה ונתינה, קשר והתקשרות, תגמול, שותפות בכל מובן שהוא. לכל דבר בחיים יש את המחיר שלו. לא ניתן לקבל משהו בלי לוותר על כלום. על כל אשר נקבל חובה להציע משהו במקום, כדי לשמור על איזון. בנוגע לסווילו – רון השמש העליצות – כן, בהחלט, כתוצאה. את יודעת מה חשבתי? ששמש מסמלת אהבה אבסולוטית, אהבה של אם (כמו בספרים). היא נותנת את האור ואת החום באופן שווה לכולנו וללא תנאי. כל אחד יחווה ממנה ללא קשר לגיל, גזע, מצב כלכלי, סטאטוס חברתי או דעה פוליטית. אהבה אגדית שכזאת ללא ספק מקנה שמחה. ט'וריסאז – הכן. זה המצב. אני מודה לך מאד על הפתיחה וגם דעתך חשובה לי.

מעניין אותי מה שאת אומרת על גבו....

אין בכך ממש סתירה..יותר עיניין של דגשים הוא רון שמדבר על החוזה השמימי שלנו..ולראיית עולמי זו ההשלכה שלו.. מי שקורא לבורא העולם היקום..והיוניברס..והשפע..יעדיף לחשוב על זה כעל משהו של שפע אין סופי כפי שאת הצגת זאת..זה רק ניואנס אבל כן..במשמעות של שאלתך...לגבי יחסים בין עשיה וקבלה...המשמעות שיא שאת מתקרבת ליעודך ולכן..יהא שכרך לצידך..בנת?! (אני קוראת לו "הרון של אום" / אום - מר שכינה..הוא זה האחראי בעולם עליון על דיני הנשמות ולכן על חוזים שמימייים...בורא העולם) ו..בחפץ
..התעניינותך ברונים אף היא חשובה לי הילה....

למעלה