שלום לכולם, איך מגדירים בגלאקסי 7 אדג' חתימה ב-SMS רגיל, וחתימה בהודעת מייל בג'ימייל? תודה ענת
anatdav Well-known member 31/12/17 #1 שלום לכולם, איך מגדירים בגלאקסי 7 אדג' חתימה ב-SMS רגיל, וחתימה בהודעת מייל בג'ימייל? תודה ענת
B blzvi Active member 1/1/18 #2 את מתכוונת לחתימה גראפית כמו על המחאה? SMS זה טקסט בלבד ,אי אפשר לצרף חתימה . במייל של google ניתן רק במחשב בטלפון רק ע"י הוספת תמונה בסיכת המשרד
את מתכוונת לחתימה גראפית כמו על המחאה? SMS זה טקסט בלבד ,אי אפשר לצרף חתימה . במייל של google ניתן רק במחשב בטלפון רק ע"י הוספת תמונה בסיכת המשרד
P prizman New member 1/1/18 #4 זו חתימת טקסט. אכן השואלת לא ציינה אם כוונתה לחתימת טקסט או לחתימה גרפית. גם חתימה גרפית אפשרית ע"י צירוף תמונת חתימה שהוכנה מראש. כמובן שבניגוד לחתימת טקסט את התמונה יש צורך לצרף כל פעם מחדש. בג'ימייל ממש לא משנה סוג המכשיר או אם הפעולה נעשית מסלולרי או ממחשב.
זו חתימת טקסט. אכן השואלת לא ציינה אם כוונתה לחתימת טקסט או לחתימה גרפית. גם חתימה גרפית אפשרית ע"י צירוף תמונת חתימה שהוכנה מראש. כמובן שבניגוד לחתימת טקסט את התמונה יש צורך לצרף כל פעם מחדש. בג'ימייל ממש לא משנה סוג המכשיר או אם הפעולה נעשית מסלולרי או ממחשב.
ה המאזין הדומם New member 1/1/18 #5 לגבי SMS חלק מאפליקציות ה SMS מאפשרות יצירה של חתימת טקסט Handcent Next SMS מאפשרת .
B BobboVilla New member 1/1/18 #6 לדעתי גם האפליקציה המובנית של סמסונג מאפשרת את זה אני לא רואה סיבה לעשות את זה, אבל זה כנראה קיים. אני יוצא מנקודת ההנחה שאם זה נמצא באסוס שלי, זה כנראה קיים גם אצל סמסונג .
לדעתי גם האפליקציה המובנית של סמסונג מאפשרת את זה אני לא רואה סיבה לעשות את זה, אבל זה כנראה קיים. אני יוצא מנקודת ההנחה שאם זה נמצא באסוס שלי, זה כנראה קיים גם אצל סמסונג .