שלום לכולם.אלימות מינית כלפי טרנס שהיה בזמנו בארון

שלום לכולם.אלימות מינית כלפי טרנס שהיה בזמנו בארון

שמעתם על מה שעשה יואב אבן לאחד מחברי הקהילה שלכם טרנסג'נדר בזמן שעוד היה בארון?
עד אותו רגע לא ידעתי שיש שיטות גם בטיפולי המרה לטרנסג'נדרים
בכל אופן אני מפיץ את הלינק הזה בגלל שחקרתי על הפרשה מאז שיצאה ואני חושב שהיה פה אי צדק ועוולה גדולה לנמפגע לדעתי זאת עוד שיטת פעולה מאוד מעניינת ומאיימת של פשיעה נגד אנשי הקהילה אומרים שאונס זה יותר גרוע מרצח במקרה הזה כנראה שצדקו. https://www.facebook.com/ronit.tzach/posts/10153473217384757

hatzilonit

Member
מנהל
העיקר בסיפור (וגם בפוסט שהביא) זה האלימות המינית וגם

והתנהלות התקשורת ומשטרה, במקרה הזה ובמקרי אונס אחרים.

הזהות המגדרית של הנפגע\ת פחות משנה פה.

(לי בכלל הרגיש שה"חושף" הביא לפה את הקישור כדי לגייס עוד חשיפה\לייקים לפוסט פייסבוק. אבל אולי זאת רק אני, קטנת אמונה בזולת, שכמותי
)

לא. לא באתי לעשות יחסי ציבור לאף אדם

כשתב פוסט.קודם להביע הזדהות עם הקהילה ודבר שני זה ששמעתי לא מעט מיקרים שבהם חברי הקהילה ניפגעים בעיקר בזמן שהם בארון כמו במקרה הפרשה הזאת.

תקציר עד כמה שהבנתי.

אבן הוא איש תקשורת בערוץ 2.הוא הכיר מישהי בפייסבוק אבל התברר שהיא בעצם הוא בארון לפחות בנפש. אז בהמשך הקשר הוא סמך עליו וסיפר לו שהוא מגיל צעיר היה נפש של בן עם גוף של בת. כשאבן הבין שהוא אקטיבי הוא לא זרם עם קשר אינטימי אבל נישאר איתו בקשר חברי ואחרי חודש בערך הזמין אותו הביתה אליו ונתן לו לשתות מרצון והבחור הרגיש שמשהו משפיע עליו ונהיה מאוד חלש ואז אבן אנס אותו והטרנס ניסה להאבק בו.כשהטרנס התעורר מבולבל בבוקר בבית של אבן הוא היה מבולבל וניסער הלך הביתה ושלח לו הודעה שהוא פגע בו. אבן הכחיש וכל מה שקרה לאחר מכן ניראה כמו מניפולציה פסיכולוגית של אבן להשפיע עליו בסופו של דבר הסביבה של הניפגע הטרנס הבינה שקרה לו משהו בגלל התנהגות וחבורות על גופו דיברו איתו ושיכנעו אותו להגיש תלונה. בסופו של דבר כמו שקורה ברוב התיקים שיש מילה מול מילה ויחסי כוח התיק נסגר מחוסר ראיות. אז ניראה שכדי לנקום בטרנס הוא כתב עליו ספר פורנו וכל מה שמשתמע מזה. בספר הזה הוא טוען כמה טענות ומציג אותן כעובדות הפוסט שצירפתי חושף חלק מהשקרים שלו. שמתי את זה כאן כדי להעלות דיון על טרנסים שחוים אלימות מינית אבל אני לא עושה יחסי ציבור לאף פוסט.פשוט קראתי וזה היה מזעזע.

למעלה