שלום לכולם, אם אפשר את עצתכם..

דנה242

New member
שלום לכולם, אם אפשר את עצתכם..

בעוד שבועיים וחצי אני ובעלי חוגגים 3 שנות נישואים.. אני רוצה להפתיע אותו במשהו.. יש למישהו/י רעיון מה אפשר לעשות? אולי להכין משהו.. לצאת לאיזה מקום טוב.. אשמח אם תייעצו לי.. תודה!

נעמה92

New member
מזל טוב

מאם יש לכם פשרות לקחתחופש מהעבודה אז סעו לצימר, שלבו טיול יפה אם אין אפשרות כזו, אז לדתעי תכיני לו ארוחה מושקעת ביית , הרבה יותר אנטימי ממסעדה את גם יכולה להכין לו מצגת ממצחיקה / מרגשת רומנטית על החיים שלכם ביחד

דנה242

New member
../images/Emo51.gif הכנתי לו שנה שעברה משהו כזה רק באלבום

עם הרגעים היפים מאז ימי החברות..

איזה קטע...

גם אנחנו חוגגים שלוש שנות בקרוב.... לעניין המתנה: כמו כל מתנה זה דבר שלוי מאוד באיש שלך. רק את יודעת מה הוא אוהב ומה הדברים שהוא ישמח לקבל. אני חושב שכדאי שתנסי לחשוב מה הוא בשבילך, מה את מרגישה כלפיו, מה את רוצה להעביר לו ממך ואז תגלי איזו מתנה תישם את זה. באופן כללי: כגבר אני יכול להגיד שאנחנו אוהבים שמפנקים אותנו.

דנה242

New member
אולי נחגוג באותה דרך ../images/Emo13.gif

אתה יכול יותר לפרט לגבי הפינוק? לפנק בארוחה רומנטית? בתור גבר מה היית מעדיף בבית או במסעדה?

דנה242

New member
אני לא יודעת איזה מתנה להביא לו.. ביומולדת

נסעתי איתו לצימר.. ביום נישואים הקודם הכנתי לו אלבום עם הרגעים היפים שלנו מימי החברות ועד היום.. מלאתי לו את כל הבית בלונים.. ו.. נגמרו לי הרעיונות..
יש למישהו? משהו שאתם הפתעתם? דרך שאתם פינקתם?

candy77091

New member
אז כמה דברים שיכולים לעזור!

אפשר לשאול כאן אן לקרוא פה(יש קישורים בצד שמאל). ויש גם את זה ותמיד אפשר ללכת אחריי הלב והדימיון! שיהיה בהצלחה..

דנה242

New member
המון המון ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

עזרת לי מאוד! עכשיו תהיה לי בעיה לבחור מהמגוון הרב הזה
ושוב, ת-ו-ד-ה!

למעלה