שלום לכולם אניחייב את העזרה שלכם

שלום לכולם אניחייב את העזרה שלכם

אני בפעם הראשונה מדריך בקייטנה ויש לי 12 בנות שעולות לכיתה ח אתם יודעות שהגיל הזה הוא בעיתי מאוד מבחינת מרידות אני חייב להעסיק אותם בפעילות שיהיהו יהיה מעניינות אם למישהו יכול לעזור לי אני אשמח ולא לשכוח שהילדות בנות 14תודה מראטש

L o l e e t a

New member
הממ..

בנות 14 שלא מקשיבות למדריך שלהם כי הן חושבות שהן גדולות מספיק.בעייתי. טוב..אתה בעיקר צריך להתחבר לראש שלהן..הן בנות 14. תעשה להן פעולת שוקולד,ארוחת בוקר,מסיבת פיג'מות,פעולת קיץ..פעולת נוסטלגיה.. אם אתה מדריך לבד תביא אפילו לאיזה יום מישהי שתדריך איתך. שוקולד:כדורי שוקולד,לאכול מעדן בעיניים עצומות,להכין את הבית של עמי ותמי..יש המון. מסיבת פיג'מות:שיבואו עם פיג'מה,תראו סרטים,פופקורן..תעשה להן דמיון מודרך. פעולת קיץ:להביא בריכה מגומי,להתרטב קצת..מלחמת מים,לאכול אבטיח בלי ידיים.. נוסטלגיה:הן נולדו בשנות ה90.בעידן של נילס,מרקו ושאלתיאל קוואק..להקות מפעם.. שיחזרו לילדות..ישתו פטל מבקבוק..תעשו תחרות בין שתי קבוצות ומי שמתחפש לתינוק הכי מהר מנצח. לא עולות לי כרגע עוד פעולות ועוד משחקים..יש לי חוברת,אז אם מצא חן בעינך ואתה רוצה עוד שלח מסר. בהצלחה איתן

בחור מכור יקר

בנות בכיתה ח' אשר נמצאות בקייטנה מרגישות מאוד בוגרות ולכן עניין החיבור איתן הוא לא קל. מצד אחד הן רוצות שהמדריך יהיה החבר שלהן ויהיה סבבה איתן אבל מצד שני הוא צריך לדעת להעמיד גבולות. עניין הגשה הוא פשוט לגמרי: אתה צריך לדעת לשלב בין השניים. לא להיות קשוח איתן מצד שני הן צריכות לדעת את הגבולות שלך. אני ממליצה לך להתרכח טיפה ותראה שהכל יהיהבסדר. לגבי הפעילויות אני ממליצה לך לחשוב מה מדבר אליך וכך תוכל לדעת למה הן מתחברות.
אתה יכול להקרין להם את הסרט סיכון מחושב ולאחר מכן לעשות להן דיון על: המנהיג בתוך החברה.
אתה יכול לעשות להן פעולה על לחץ חברתי
פעולה על מוסיקה פעולה על אופנה וההשפעה של זה עלבני הנוער ועוד.

קודם כל תודה רבה לך

הבנות יש קבוצה של בנות שמסוכסכות עם קבוצה אחרת אני מנסה כמה שיותר לעשות משקים עם שיתוף פעולה הם משתפות פעולה בפעילות ולאחר מכן עדיין ממשיכות להתייחסות לא יפה אחת לשנייה אם את יכולה אולי להביא לי משחקים שיכולו לגבש ביניהם בצורה יותר טובה תודה מראש

למעלה