שלום לכולם. אני אור קיבוצניק שאוהב את כפיר

שלום לכולם. אני אור קיבוצניק שאוהב את כפיר

יש לו שירים מאוד יפים. אמונה, לבד ועוד. אפילו דיברתי איתו פעם ונוכחתי לתמקע בבנאדם מאוד יוצא דופן, אוהב אדם, סוחף אותו אליו כמו שקיעה בעלת גוונים רבים. יש לו חוש הומור מאוד נלהב ויפה. יש לו גם עתיד אני חושב. אספר לכם גם קצת על עצמי. אני אור אבידור (22 היום:) ) אני אחיין של מאיר אריאל ז"ל ואני מאוד אוהב רוק ומוזיקה טובה אבל בעיקר מוזיקאים שבאים לשיר לכייף במטרה לסחוף אחריהם קהל אוהד ומלא גאווה כלפיהם בעיקר בזכות אישיותם. פה כפיר נכנס לתמונה. אני כותב פה פעם ראשונה אחרי שראיתי לא מעט מה אתם כותבים. בעבודתי אני עובד קצת עם מוזיקאים וגם מנהל כאן פורום לג'קו אייזנברג http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1680 אשמח להשתלב כאן ולתת לכם ממה שאני יודע. שלכם אור אבידור

עוד דבר

אתם אנשים מאוד מיוחדים. אני חושב שצריך בגרות רבה ושלבי מעבר מאוד גדולים בחיים כדי להיות מערית של כפיר שכן שיריו הם מאוד מיוחדים ומבגרים ("יש לך כוח", "בובה על חוט") ואשמח ככה אולי לשרשור היכרות:) אני יתחיל. שם: אור אבידור גיל: 22 היום! מוזיקה: מאיר אריאל ז"ל, שלום חנוך, תמוז, בנזין, תיסלם, ג'קו אייזנברג, האחים אריאל (הלהקה שלי), הדלתות, לד זפלין וכ'ו. עבודה: עם מוזיקאים בחינם! שזה אומר להפיץ אותם. כרגע זה נעשה עם רוני קורוקוס, רועי טל, מיטל לאמור וג'קו אייזנברג. ואני גם חייל. תמונה: בבקשה

../images/Emo214.gifמ../images/Emo20.gifז../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifט../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gif(גם לך!)

שם: הדר גיל: 19 ושלושה חודשים אוטוטו
מוזיקה:פופ-רוק-רומנטיקה(ז"אנר בעוד לא הוגדר עפ"י השדרנים רשמית!
) עבודה: קופת חולים כללית
(ואפשר להוסיף גם ניהול זמרים, אבל כרגע אני מסתגלת לאוניברסיטה אז בהפסקונת..) תמונה:נוותר עליה :)

../images/Emo214.gifאוי ואבוי לך!!!|קרב|

אתה רוצה להגיד לי, שאתה מנהל פורום ג"קו אייזנברג, ולא היית בשתי ההופעות שג"קו התארח בהופעות שלו?! וואו, הוא היה בהופעות ממש טובות (והוא תרם לאיכות
) ממש הפסדת אם לא היית
בכל אופן, אני מקוה שבאמת נתחיל לראות הודעות שלך ולא שתשאר סמוי, ועוד יותר מקוה...שנפגש בהופעות
תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים, ועוד יותר לדעת שהם מצטרפים למשפחת אפשטיין הקטנה של כפיר
(ככה כפיר מכנה את הפורום..)

חחחח זהו שאז לא ממש הייתי בעניינים

אני הכרתי את ג'קו רק ביולי האחרון כי אני לא צופה של כוכב נולד וכו' ולא ממש ידעתי מי זה ואני מאוד אוהב רוקרים בסגנון שלו אז נכנסתי לפורום שלו ואחרי זמן קצר כבר נהייתי מנהל שם מסיבות כאלו ואחרות ומאז אני מפיץ את ג'קו בכל מקום ויודע שהוא וכפיר חברים טובים. לא לא הייתי בהופעה שדיברת עליה אך מתענג על תמונות וקטעים ממנה כמו אלו. http://www.youtube.com/watch?v=bJGVeaPk2As

inbarIL

New member
ברוך הבא נשמה../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב על ה22
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם:) דבר שני, נעים להכיר וזה
שמחה שהצטרפת אלינו! איך הכרת את כפיר, ד"א? כאילו, איך התחלת לשמוע את המוזיקה שלו? והשרשור היכרות באותה ההזדמנות נשמע אחלה רעיון, כבר הרבה זמן לא היה אחד כזה:) אני מעתיקה לפה שיהיה יותר מסודר כדי שיהיה נוח לאחרים, ומוסיפה קצת שיהיה יותר ממצה
:
שם:
מוזיקה אהובה:
עבודה/כיתה בבצפר:
תמונה:
דרך ליצירת קשר [מסן, אייסי, פייסבוק וכו']:
[אני אענה בהודעה נפרדת]

מימימי :]

שם: הילי :] גיל: 18 זמן בפורום: אממ בערך חצי שנה, אולי יותר
מוזיקה אהובה: רוק ישראלי
עבודה/כיתה בבצפר: י"ב תמונה:
דרך ליצירת קשר [מסן, אייסי, פייסבוק וכו']: [email protected]

דרך ג'קו

ידעתי שהם הופיעו ביחד ואז נכנסתי לפייסבוק ולמייספיס שלו ואהבתי. גם האתר יפה. גם לי יש פייסבוק אם בא לכם OR AVIDOR

../images/Emo126.gifמגיבה פה, כדי שיהיה מסודר יותר ../images/Emo9.gif

שם: נטע
זמן בפורום: שנה פלוס, מאז שהוקם.
מוזיקה אהובה: "soft rock", מוזיקה ישראלית, indie ועוד..
עבודה/כיתה בבצפר:כיתה יב' בעיקר.
תמונה: [תמונה שענבר הכפרה צילמה]
דרך ליצירת קשר [מסן, אייסי, פייסבוק וכו']:מסן: [email protected] פייסבוק: Neta Blitz

יאללה זרמתי.

שם: נועה גיל: 17 + זמן בפורום: אממ שנה[?] מוזיקה אהובה: הרבה דברים מגוון. עבודה/כיתה בבצפר: יב. תמונה: דרך ליצירת קשר [מסן, אייסי, פייסבוק וכו']: מסנג'ר- [email protected] פייסבוק- Noa Satla

inbarIL

New member
להלה../images/Emo3.gif

שם:ענבר גיל:15 וחצי זמן בפורום:9 חודשים מוזיקה אהובה:הרבה רוק ישראלי, בעיקר עברי לידר
אבל יש מלאמלא עבודה/כיתה בבצפר:י' תמונה: דרך ליצירת קשר:
מסן- [email protected] או Inbar Gilan בפייסבוק

../images/Emo126.gifשלום אור, ברוך הבא! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני נטע, שמחה לקרוא שאתה אוהב את כפיר- גם כמוזיקאי, וגם כבן אדם. הוא בהחלט בן אדם מיוחד במינו. אני בטוחה שיש לו עתיד! מקווה לראות אותך פה הרבה,

Miss Nat

New member
ברוך הבא למשפחתינו :)

המון מזל טוב! כייף לגלות שיש עוד אנשים שמכירים את כפיר ואוהבים אותו. :) הוא מצליח לגעת בכולם. שם: נטלי גיל: בדצמבר 18 זמן בפורום: לא יודעת זמן מסויים אבל כבר כמה חודשיים מוזיקה אהובה: אין ספציפית.. אני שומעת כל מיני.. עבודה/כיתה בבצפר: י"ב

למעלה