שלום לכולם, אני אשמח להצלה|... תודה

m a y a b

New member
שלום לכולם, אני אשמח להצלה|... תודה

שלום לכולם אני פעם ראשונה בפורום, וחשבתי לנסות אולי מישהו יוכל לעזור לי אני עושה פרוייקט ואני צריכה ספרי ילדים, או שירים לילדים שהנושא שלהם הוא סקרנות של הילד תוך כדי שאילת שאלות וחקירת הסביבה שבה הילד נמצא. אני אודה לכם מאד מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא זה תודה מראש

ורדה ש

New member
כיוון לחפש בו

לא קופץ לי שום דבר לראש, אבל אם עדיין לא הציעו לך אז כדאי לך לחרוש את הספרים של אדיר כהן: "להפליג עם כוכב" ו"לעוף עם פרפרים". בספרים האלה מרוכזים שירים וסיפורים רבים של יוצרים רבים, והם ממויינים לפי נושאים כך שמבט מהיר בתוכן יוכל לגלות לך מה יש בפנים. עוד שני ספרים דומים הם אלה של מנחם רגב "חגיגה של שירים" ו"חגיגה שניה של שירים". לצערי הספרים הללו אינם בהישג ידי כרגע ואני לא יכולה לבדוק בשבילך, אבל תוכלי למצוא אותם בכל ספריה שיש לה אגף לספרי ילדים.

תמר27

New member
אודי חמודי הוא בן אביטל

שאלה ראשונה את אביו הוא שאל : למה ולמה ולמה.... שיר ילדים ישן, יש לו גם לחן נעים. השיר מתאר- ממש כמו שבקשת - ילד קטן ששואל ושואל ושואל.

ויש גם

"אמא, מדוע הקיץ חלף? למה נושרים העלים? אמא כיצד זה סובב העולם? איך נולדים ילדים?...אמא מדוע זה יש מלחמות? למה רבים בני אדם? אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם?...." (אמא הו אמא חבקיני חזק...
ששרה שולה חן בפסטיבל שירי ילדים אי שם בשנות ה-80). יש ספר של דני קרמן ובנו שכולו שאלות של ילד ותשובות של אביו אבל שכחתי את שמו...אולי מישהו זוכר?

m a y a b

New member
תודה לכל ההצעות

תודה לכולכם ! אני אבדוק את כל ההצעות שהעלתם ואני מקווה שמשהו יוכל לשמש אותי בפרוייקט הנושא מעניין אבל קשה למצוא יצירות שמדברות ישירות על הסקרנות. אז
שוב על העזרה מאיה

למעלה