שלום לכולם...אני אשמח לקבל עזרה!

shir8m

New member
שלום לכולם...אני אשמח לקבל עזרה!

אני צריכה עזרה דחופה. אני צריכה לעשות יומן קריאה בספרות, אבל לא יומן קריאה רגיל. אפשר לקשר את הסיפור לסרט או שיר או משהו כזה ואני בחרתי לחבר את הסיפור (התפסן בשדה השיפון למי שמתעניין) לשיר streets of new york של אלישיה |(מהדיסק אנפלאגד) . מצאתי באינטרנט את המילים של השיר אבל רק את המילים שהיא שרה אותם. אני ממש צריכה שמישהו יעזור ''להעלות על כתב'' את החלק שהיא מדברת לפני שהיא מתחילה לשיר את השיר. אם מישהו יוכל לרשום לי כאן את המילים אני מאד אודה לו!!! זה מאד חשוב לי!! חיפשתי באינטרנט את החלק הזה אבל לא מצאתי...אז בבקשה אם מישהו יכול להקדיש לי מזמנו כדי לכתוב את המילים או שהוא יוכל לתת לי קישור למקום שהמילים מופיעות בו זה מאד יעזור לי. ורק כדי להבהיר שוב אני צריכה את הגירסא מהדיסק אנפלאגד ולא הגירסא האחרת. (אני הצלחתי להבין חלק מהמילים אבל אז היא הגיעה לשורה ממש לא ברורה והסתבכתי...אז אם מישהו מבין אנגלית יותר טוב ממני אני אשמח לקבל את עזרתו)

NoWords

New member
אני אנסה לרשום את מה שהיא אומרת שם

מחר, אין לי זמן לעשות את זה לפני כן. מקווה שזה בסדר. וכל הכבוד על בחירת הנושא
נשמע מעניין.

NoWords

New member
אוי לא יצא לי עד עכשיו

כי מחר יש לי מבחן בהיסטוריה ולמדתי אליו אבל אני מבטיחה שזה יהיה בפורום עד מחר. יש מצב מאוד טוב שאני אכתוב את זה עוד הלילה, תבדקי ליתר ביטחון.

shir8m

New member
תודה על הכוונות הטובות אבל כבר אין

צרוך בכך. אני באמת מעריכה את זה! כתבתי את הרוב בעצמי חוץ מ2,3 משפטים שאין לי מושג מה הם אומרים אבל אני חושבת שאני אסתדר גם בלי זה. תודה.

NoWords

New member
אממ אוקיי מצטערת שלא יצא לי לעזור

אבל בהצלחה עם העבודה בכל מקרה
(לא רציני אם לא כתבת הכל.. העיקר שהמשמעות הועברה במה שיש לך)

למעלה