שלום לכולם. אני די חדש פה.

hillman

New member
שלום לכולם. אני די חדש פה.

אני די חדש בעסק. עשיתי קפוארה הרבה שנים (אבל בחו"ל- לא בארץ) אבל לעולם של הסמבה יצא לי להחשף רק בקרנבל האחרון. אני יודע שזו שאלה כללית- אבל רציתי לדעת האם יש חבורות שמתארגנות על נגינה או ריקוד משותפים של סמבה. אני מאוד אשמח ללמוד לנגן (ולרקוד) ורציתי לדעת האם תחום זה בכלל מפותח בארץ. נ.ב יוצא לי להקשיב הרבה לתכניות ישנות של קנטה ברזיל ואני חייב להודות שהם עושים שם עבודה נהדרת. תודה

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

יש כמה התארגנויות נהדרות של בטוקדה בארץ, בעיקר באזור תל אביב. עוד מעט הם יבואו בעצמם ויספרו לך מה הם עושים. לגבי ריקודים, יש כל מיני מסיבות ברזילאיות וחוגים ללימוד ריקודים ברזילאים. האמת היא שקצת איבדתי את עצמי לאחרונה עם כל השינויים שהיו במסיבות האלה, אז אני אשמח אם גם הם יבואו ויעשו לנו קצת סדר.

eldarinn

New member
שלום וברוך הבא

בטוקדה גוארנה מחפשת נגנים חדשים. אתה יכול לעשות סיבוב באתר www.batucada.co.il . שלח לי מסר עם מס. טלפון דרך המסרים ואני אהיה איתך בקשר לפרטים נוספים (אסור לפרסם טלפון ע"ג הפורום) (לשלי תודה על ההפנייה) טל

hillman

New member
תודה על התגובה המהירה

אני לא בארץ לכמה ימים- אחזור אליך בשבוע הבא לקחתי את הפרטים מהאתר באטוקדה. אני מקווה שאני אוכל לתרום איכשהו- כי אני חייב להודות שאני לא מתקרב לרמה שלכם שם... תודה אחלה סופ"ש יואב

למעלה