שלום לכולם!! אני די חדש פה...

the moon

New member
שלום לכולם!! אני די חדש פה...

שלום! קוראים לי רון, ההורים שלי גרושים מאז שאני בן 4... ביום שישי האחרון הייתה לי יומולדת 15..הרבה זמן עבר.. קראתי פה כל מיני הודעות וזה נראה פורום די מעניין..אני חושב שיש לי מה לתרום לכמה אנשים פה מכיוון שעברתי די הרבה בחיים שלי.. ח-ג ש-מ-ח!!! חופש נעים לכולם!!

ש ק ד ב ת

New member
רמקול|רון......|

קודם כל ממממזזזזלללל-טטטטוווובבב!!
קצת באיחור,אבל לא נורא! כתבת שזה פורום די מעניין. אני לא יודעת אם הוא כל-כך מעניין ,כמו שהוא החיים והמציאות שאנו חיים בה. ברוכים הבאים,וחג שמח גם לך! שקד אטינגר

Playground Girl

New member
היי רון, ../images/Emo49.gif קצת באיחור ושאלה..

אתה חושב שכשעובר הרבה זמן מאז הגירושים, זה נהיה נושא פחות כאוב? שמחה שהחלטת להצטרף

the moon

New member
בקשר לשאלתך...

ממש לא! ככל שעובר הזמן זה נהיה יותר ויותר קשה כי רק עכשיו אני מבין באמת מה זה אומר כל הקטע של הגירושים...

Playground Girl

New member
רון...

לא יודעת למה, חשבתי שעדיף שההורים יתגרשו כבר בגיל צעיר. ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 12 (לפני 5 שנים..) והיה לי ממש קשה עם זה, לא יכולתי להתרגל לעובדה שההורים שלי לא אוהבים אחד את השני יותר, ויותר מזה- שונאים ורבים כל הזמן. ותמיד קינאתי באחים שלי שהיו קטנים מידי כדי להבין מה קורה, ופשוט התרגלו לשגרה של הורים גרושים... הם לא היו צריכים להתרגל למצב חדש, הם לא שאלו הרבה שאלות. הם כאילו נולדו למצב של גירושים, והייתי בטוחה שזה יותר קל.. מסתבר שטעיתי.. תודה בכל מקרה

the moon

New member
את לא ממש טעית...

זה נכון שכשאתה קטן אתה לא ממש מבין...אני באמת גדלתי לתוך הגירושין, אני רגיל לחיות בלי אבא שלי למרות שאני ממש ממש קשור אליו ונוסע אליו בכל הזדמנות שיש לי, אבל ככול שגדלתי זה הפך להיות יותר קשה כי ראיתי מה אני מפסיד..אתה רואה בתים של חברים ששם ההורים ביחד ואני לא יודע איך להסביר את זה..זה ממש לא קל, אולי באמת זה עדיף על זה שהם יריבו בבית..אבל בכל זאת, אני לא יודע איך להסביר את זה... רון...

Playground Girl

New member
זה לא אולי, זה בטוח

זה באמת עדיף על לחיות בבית שיש בו מריבות כל הזמן. אז נכון שמצד אחד אנחנו רואים אצל חברים מה אנחנו מפסידים, וזה לא מעט.. אבל זה לא יעזור לנו לחשוב כל הזמן על הדשא של השכן וכמה הוא ירוק יותר. עדיף לנו להתמודד עם מה שיש לנו, ולהפיק גם ממצב כזה- שאני מסכימה איתך במאה אחוז עם כל הדברים הרעים שאפשר להגיד עליו (ויש הרבה כאלה
) את הכי טוב שאפשר. שלך.. אני

מטית

New member
הדשא של השכן ירוק יותר -

אל תשכחו שאתם לא רואים ריבים של הורים ושאר דברים מגעילים של הורים של חברים שלכם, כי בדר"כ לא רבים ליד זרים

מאיה123

New member
לדעתי את דווקא צודקת../images/Emo23.gif

אני חשובת שאת דווקא צודקת שעדיף שתהיה צעיר כשההורים שלך מתגרשים כי אז כשאתה כבר בוגר אתה כבר מורגל לזה ולא נאלץ לסבול את הגירושים בגיל שזה מפריע לך אז תדעי שאת דווקא צודקת לדעתי. אשמח לשמוע תגובות,
מאיה

למעלה