שלום לכולם אני החדשה להיום

K o K i L i D a

New member
שלום לכולם אני החדשה להיום

אני הלנה ... ואני מתה עלסדרות נוסטלגיות ... אין כמו העבר אז שהכל היה תמים ונחמד
הסדרות שאני חולה עליהם בטירוף : מצוייר :
נילס ( שעושה קמבק כל חופש ואני תמיד מאושרת ) עד היום אני בוכה כל פעם מחדש כמו ילדה קטנה .
פוני קטן המקשימים שהיה לי אוסף ענק שלהם .
דובוני איכפת לי כמובן החמדמדים לא מצוייר :
נשואים פלוס ... שהם פשוט אגדה
צער גידול בנות החביבה
ושלושה בדירה אחת המקסימה כמובן שיש עוד הרבה אבל אלה החביבות עלי ואם אני כבר פה אני צריכה עזרה בזיהוי .. יהיה קצת קשה לדעתי אבל ננסה זאת סידרה מצויית היא היתה משודרת בבקור לפני כ16-17 שנה לדעתי (אני ואחים שלי היינו צופים בא לפני שההסעה היתה באה) זה סדרה על נערה נראה לי (אבל ממש ניסיון להזכר) שקוראים לה זהבית היו איתה עוד דמויות והיא היתה מחפשת איזה פרח נראה לי .סגניון יפני כזה . אמא שלי היתה גם מביאה אותה מספריית הוידאו ... זוכרים מה זה
??!!!? נזכרתי בזה לאחרונה וזה לא יוצא לי מהראש זה נראה לי פורום מאוד כיפיי יהיה נחמד להשתלב שיהיה לכולם יום מקסים

גמאני חדשה

אני מתנחלת פה ולא מציגה את עצמי *צחוק מרושע* אז אני אנסטסיה ואני אוהבת צער גידול בנות אבא חורג אמא חורגת כל מיני סדרות של מרי קייט ואשלי ששודרו פעם בערוץ הילדים האסופית וסדרות מצוירות למינהן

sivlz

New member
היי לך..

את אוהבת את הסדרות "אבא חורג אמא חורגת" ואת הסדרה (כוונתך לסדרה המצוירת נכון ?) של "האסופית" ? יופי גם אני... מה ידוע לך על שתיהן(פרקים, עלילה, שחקנים וכו'...) ותוכלי לעשות מאמר/ים מפור/ים על "אבא חורג אמא חורגת" ועל "האסופית" בפורום הזה ? ואת קוראת/קראת את כל ספרי "האסופית"(גם את 3 אלו שעדיין לא תורגמו) ? מה דעתך עליהם ? לפי דעתך יתורגמו לעברית 3 ספרי "האסופית" שעדיין לא תורגמו לעברית ומתי הם יתורגמו ? תודה

sivlz

New member
הי לך

את יכולה בבקשה לענות על שאלותיי על "האסופית"(כוונתי לזו שדיברה על "האסופית") ? תודה

סליחה שלא עניצי הרבה זמן

כן התכוונתי לסדרה המצויירת,אני מכירה בעיקר את האסופית,עוד לא קראתי אבל זה בתיכנון,הלוואי שיתרגמו את האחרים.ץ.. הכי אהבתי את אן כשהיא הייתה כבר גדולה... ושוב סליחה שלא עניתי מלא זמן

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, הלנה../images/Emo70.gif

אני חנה
לא נשמע לי מוכר
אני הייתי מכורה ל"בנות מזל", "שושלת", "דגראסי", "עובדות החיים" ו"בנות הזהב", ומהמצויירים ל"הקוסם מארץ עוץ", "הלב" ו"נילס הולגרסון"
תהני בפורום

izik79

New member
דגראסיי ../images/Emo99.gif

לדעתי הסדרה הכי טובה והכי אמיתית מבין כל "סדרות בית הספר" ששודרו אי פעם בטלוויזיה. הסדרה השניה האהובה עליי היתה "שנות הקסם" וגם שושלת.. יפ.. יום ראשון בלי שושלת זה לא היה זה. יאללה חנה.. נראה לי אנחנו נסתדר טוב ביחד

Fairywitch

New member
בהחלט../images/Emo6.gif

שנות הקסם
יש י שני פרקים מוקלטים עד היום...

izik79

New member
רק שניים? ../images/Emo13.gif

אני הורדתי למחשב למעלה מ-20 פרקים מכל העונות

Fairywitch

New member
אצלי הם בקלטות וידאו...

במחשב אני בד"כ רק צופה בסדרות ומוחקת. כשהקלטתי את זה - עוד לא היה לי מחשב...

izik79

New member
נעים מאד הלנה ../images/Emo13.gif

כולנו כאן באותה סירה, אני רואה. אבל לגבי התוכנית ששאלת עליה - לא נשמע לי מוכר

razi1376

New member
היי (גם אני חדשה כאן) ואני דווקא

זוכרת את הסדרה שדיברת עליה - זהבית... הנה קישורים לתמונות מעולם המצויירים (--יש שם ה מ ו ן סדרות ישנות!!--) הפרח והתליון שהיה לה...

Clave de Sol

New member
גם אני חדשה../images/Emo24.gif

איזה יופי שפתחו פורום לסדרות נוסטלגיות ! אני אנדראה והסדרות שהכי אהבתי - אבא חורג,אמא חורגת בוורלי הילס שלושה בדירה אחת קשרי משפחה הנסיך המדליק שנות הקסם אריזה משפחתית זוכרים שהייתה סידרה בערוץ הילידים על אבא ושני אחים (אח ואחות )שנאבדו והיו חיים במקום מיסתורי עם דינוזארים ? שכחתי את השם משהו עם הרפתקאות ... בטוח אתם מכירים .טוב אז גם את זה הייתי רואה קרובים רחוקים מאד,תיכון סוויט ואלי,מסתדרים לבד,אני וסוד כוחי,להתבגר ולהתגבר ועוד הרבה... יום נעים לכולם

למעלה