שלום לכולם ... אני ובן זוגי מתכננים

שלום לכולם ... אני ובן זוגי מתכננים

חופשה בדצמבר במצפה הימים. מרביעי עד ראשון. שניה לפני שאני מתקשרת להזמין... רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים. אולי מישהו יודע ומכיר את החדרים, מה ההבדל בין חדר רגיל למיני סוויטה, לסוויטה, לסוויטה דלקס. זה חשוב לי כי נשהה גם הרבה בחדר (בגלל מצב בריאותי), וחשוב לי הנוחות והפינוק. חדרים עם/בלי מרפסת, נוף וכו' אשמח לדעת מה הכי מומלץ, כדי לדעת מה לבקש. כל טיפ, המלצה, עצה תתקבל בברכה. אני אמתין קצת עם ההזמנה עד שאקבל כאן התייחסות. תודה לכם. אגב, העדפתי את מצפה הימים על יערות הכרמל. עשיתי בשכל ? מה דעתכם.

תודה רבה לך ! ../images/Emo13.gif

שירשור בדיוק בשבילי ! מסתבר שאני לא היחידה שמתלבטת בין שני המקומות ... והדעות בשירשור לא חד משמעיות... האינטואיציה אומרת לי מצפה הימים. גם המחיר יצא די דומה כי אנחנו בכל מקרה מזמינים פנסיון מלא. האם מישהו היה (במצפה הימים) ויכול לתת לי המלצה נקודתית לגבי החדרים (איזה חדר מומלץ להזמין, יש שם כמה סוגים, במחירים שונים), ובכלל כל טיפ רלוונטי יתקבל בברכה. מישהו מכיר את מועדון הורדים שלהם? האם אני יכולה לעשות חברות ולהנות מההטבות בחופשה הנוכחית (כמו הנחה במחיר החופשה ובטיפולי הספא) ? תודה למי שיתייחס

Arik BP

New member
מה עדיף?

שאלה של טעם, אני אישית הייתי הולך על מצפה הימים-יותר חמים ומיוחד. יתרון העיקרי- יחסית למלון אוירה ביתית נעימה אוכל למי שבשר לא קריטי אצלו(כי אין) מעולה ואף מעבר לזה, ג'קוזי מדהים במרפסת שצופה על עמק החולה. חסרונות-קצת רחוק למי שמגיע מהמרכז ודרומה, החדרים ובעיקר תחזוקתם לא עולים בקנה מידה אחד עם המחיר, לשים לב אם אני לא טועה הנגישות מהמעלית לא הכי נוחה בקומה השניה ממליץ לברר היטב מיקום החדר והקירבה למעלית. יערות הכרמל ממש מלון עם אוירה קצת של "בית חולים", האזור יפה מאוד, הטיפולים ברמה יותר גבוהה ממצפה הימים.

עזרת לי מאוד ! הנגישות מהמעלית לחדר

זה מאוד קריטי לי, בגלל בעיה בגב וברגל. חייבת נגישות הכי פשוטה וקלה. תודה רבה על האינפורמציה. אגב, כמה קומות יש שם? במידה ויש יותר משתי קומות, האם קומה גבוהה עדיפה בגלל הנוף? אתה כותב "גקוזי מדהים במרפסת" אבל של איזה חדר? רגיל? מיני סוויטה? סוויטה רגילה? בכל חדר יש מרפסת? באיזה חדר היית? גולת הכותרת מבחינתנו זה דווקא לא הטיפולים. אני צמחונית ואוכלת רק אורגני, כך שהמקום ממש תפור למידותיי. לפני שנים הייתי ביום כייף ביערות הכרמל ואני זוכרת אוירה מאוד סטרילית ונוקשת. כמו כן, לפני שנים יצא לנו לאכול ארוחת ערב עם חברים במצפה הימים, והסתובבנו קצת בלובי וברחבת הבריכה... התרשמתי שהמקום חמים ומיוחד. וכעת, לאחר החיזוק שלך, 100% ברור לי ששם ננפוש. עזרת לי מאוד. תודה רבה לך !

מצפה הימים

מי שלא היה ורק שמע... כדאי שיסע
לעניין שאלתך... קומות הסוויטות DLX הינה קומה מס' 4 והיא רק של הסוויטות האלה (10 במספר) המעלית מגיעה עד הקומה אין בעיה להגיע מהחדר למעלית... כמו כן יש כניסה אחורית לקומה שממנה באמצעות גישרון ניתן להגיע למקום חניית הרכב. לקומה זו גם מרפסת רק לאורחי הקומה... לא יודע מה יהיה מזג האוויר בזמן שתהיו שם אבל חוויה !! כמובן שמעבר לחדרים ולאוכל ולג'קוזי במרפסת הבריכה הצופה על הכנרת והגולן אחחחחחחחחחח יש את הספא המדהים של המקום... מטפלים/ות מדהימים/ות מומלץ ביותר למי שאוהב... ניתן גם לקחת טיפולים זוגיים... בקיצור... בעיניים עצומות חוזר לשם... חוויה !!

תודה לך ! ../images/Emo13.gif

גם הצתה מאוחרת מתקבלת
מודה לך על האינפורמציה. אנחנו נוסעים ל 5 ימים (ארבע לילות) בעוד כשבועיים. הלכנו על מיני סוויטה, מקווים לשידרוג לסוויטה, כיוון ואנו חברים במועדון הורדים. אולי נבקש לראות סוויטה DLX כדי לדעת אם לקחת לפעם הבאה תודה

למעלה