שלום לכולם!!, אני וחבר שלי ...

Dr90

New member
שלום לכולם!!, אני וחבר שלי ...

אני וחבר שלי ב-08.12.2008 נהייה שנתיים. חברה עיצבה לי בפוטושופ 16 דפים. משמעות- כל אחד מעיצוב 16 הדפים על A4 . יש שם מלל, תמונות וכל מיני דברים שמייחדים אותנו. כגון: על המזלות שלנו, על שמות החיבה שלנו,תמונות עם פרצופים מצחיקים וכו'... אני רוצה שיהיה "דף שער" לכל העמודים המעוצבים. תמונה שלנו ועליה את התאריך עם משפט יפה . כמובן שלערוך את התמונה מבחינת צבעים. למי שמוכן לעזור לי אביא לו כמה תמונות והוא יחליט אם לשלב בין כמה תמונות\תמונה אחת- בחירה של המעצב! **חברה שלי עיצבה לי משהו שיכול לשמש כדף שער בסגנון העיצוב, אבל התוכן זה על יום הולדת שלו ולא על השנתיים שלנו (ובסוף לא השתמשתי בה)- זה הסגנון פחות או יותר שאני רוצה לדף השער ! היא גדולה מידי ואני לא מצליחה לעלות אותה- אשלח באימייל לעוזרים. למי שמוכן בבקשה לעזור לי שישאיר פה הודעה ובמסר אשלח לו תמונות ! ת=ו=ד=ה ל-כ-ו-ל-ם !!

את מוזמנת לשלוח לי מסר../images/Emo30.gif

אשמח לעזור

Dr90

New member
אז ככה !! 'כרגע אני פה' התותחחח עזר לי

אני ממש ממש מודה לו..!!! הוא עזר לי ממש בשעות מאוחרות ובשעות העבודה שלו .. הוא תותח עללל ממש ממש מוכשר. צח תודה רבה !! מעריכה את זה מאוד !!

Dr90

New member
התמונה הסופית ש ' כרגע אני פה ' הכין לי ...

הצעות לשיפורים ? תיקונים ?? מה דעכתם? להוסיף מסגרת מסביב לכל התמונה ?? אשמח לשמוע את דעתכם ואני בטוחה שגם צח ..

הצעה

אבל לפני זה כל הכבוד על העיצוב היפה :) , ושנית אתם זוג מקסים
הייתי עושה שהתמונה הקטנה תהיה הגדולה ( הרקע) , והגדולה שתהיה קטנה בתוך לב . אפשר לעשות קולאז' אם יש יותר מ2 תמונות .. בעיצוב השמיים הם הגבול בכל אופן זה יפה , עבודה טובה ונקיה

Dr90

New member
כנס..

התמונה הקטנה לא יכולה לשמש כרקע כי אני צריכה שהעבודה שתיהיה לאורך והתמונה היא לרוחב. דבר שני.. אני אשמח לשלוח לך כמה תמונות ולראות את העיצוב שלך

Dr90

New member
חחחח, שלחתי לו אתמול תמונות ..

אקווה שהוא עובד על זה, נראה מה יצא

למעלה