שלום לכולם אני זקוקה לעזרה..

שלום לכולם אני זקוקה לעזרה.. ../images/Emo53.gif

אוקיי אז שלום לכולם, במסגרת שעורי חינוך בבית הספר שלי אנו לומדים על אלכוהול והשפעתו על הגוף. המורה שלי נתנה לנו להכין עבודה על השפעתו של האלכוהול על אברי הגוף השונים. אני מחפשת כבר כמה שעות טובות באינטרנט מידע על אלכוהול והשפעתו על אברי הגוף השונים אך למעט מידע דל ובלתי מספיק לסדר גודל של עבודה שכזו לא מצאתי דבר. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי אם מישהו יוכל לענות לי על הדברים הבאים או על חלקם אודה לו מאוד... הדברים שאני צריכה עליהם מידע: השפעת אלכוהול על: - המוח. - הריאות. - הקיבה. - המעיים. - הכבד. - הלב. - השיניים. - העור. - איבר המין (אצל הזכר והנקבה). - ובעורקים. אני פונה אליכם מכיוון ואני חושבת כי בפורום הזה אני עשויה לקבל מידע ומענה לשאלות הללו בבקשה עזרו לי זה חשוב מאוד!... ובקשה אחרונה כי בקשתי כבר המון.... אם יש לכם אתר (בעברית) שבו מופיע מענה לחלק מהשאלות הללו אשמח אם תצרפו לי את הכתובת. בתודה מראש, וסוף שבוע נעים!
-נועה-

shanhen

New member
הנה, אני כבר מגיע...

ל"טוטי" שלום, אני שמח על הענין שלך ושל מוריך בנושא, תמיד טוב ללמוד משהו חדש (אגב, באיזו שכבת גיל את?). את צודקת שכמעט ואין באינטרנט חומר עיוני בנושא בשפה העברית. אם את שולטת באנגלית, תוכלי למצוא שפע של אתרים, המיועדים גם לתלמידים. מה שאני יכול כרגע, זה לכוון אותך לספריות אוניברסיטאיות ואחרות ולהמליץ על שני ספרים מקיפים שיש בהם את כל החומר לו את זקוקה. הספר הראשון ישן יותר אבל עדיין אקטואלי, הוא של ד"ר שושנה וייס, ונקרא שתיינות ואלכוהוליזם. יצא לאור בזמנו בהוצאת הטכניון חיפה. הספר השני חדש, מעודכן ומקיף מאד. כתב אותו ד"ר מאיר טייכמן והוא נקרא "מנקטר האלים לכוס התרעלה". הספר יצא בהוצאת רמות אוניברסיטת תל אביב. אם את מאיזור המרכז, אשמח לארח אותך במרכז הטיפולי ברמת גן, שם יש לי ספריה כולל ספרים אלו. אם את ממקומות רחוקים יותר, אני מציע שתפני לאחד ממרכזי הטיפול הקרובים אליך ואני משוכנע שיעזרו לך. רשימת מרכזי הטיפול ומעט מידע ניתן לראות באתר של עמותת "אפשר" בחלון היחידה לטיפול בנפגעי אלכוהול והימורים: www.efshar.org.il. באתר תמצאי גם את כתובתי ומספר הטלפון שלי, אם תזקקי לו. שתהיה לך שבת מוצלחת (גם אם עמוסה בעבודה) נחום מיכאלי

למעלה