שלום לכולם- אני חדשה בפורום

danashm

New member
שלום לכולם- אני חדשה בפורום

אני אמא של ישי עוד מעט בן 6. לישי יש קלאבפוט די קשה ברגל ימין. עברנו את כל השלבים כמעט: גבסים עד גיל שנה, ניתוח לשחרור הגיד בגיל חצי שנה, ניתוח גדול בגיל שנה וחצי וסד עד גיל שנתיים וחצי. מאז הכל בסדר ללא עזרים כלשהם מלבד ההפרש במידת הנעליים. לפני כשבוע לאחר הביקור השנתי אצל הרופא מסתבר כי יש הפרש באורך הרגליים והרגל קצרה בס"מ מהשניה (וכנראה בגלל זה יש לו כאבים לאחרונה). קיבלנו ספידה עם הגבהה. פעם ראשונה מאז שהוא נולד אני מודאגת, מתוחה ומפוחדת. מה יהיה אם הרגל לא תגדל בכמו השניה? האם זה שכיח? תודה

ברוך הבא

ראשית, אני אורית אמא לתמיר בן השלוש..... אשמח לשמוע בשלב ראשון היכן אתם מטופלים כיוון שנראה לי שצורת הטיפול שלכם ושלנו דומה ..... (אנחנו בתל השומר) לפי מה שדובר פה רבות בפורום אכן לעיתים בקלאב פוט חד צדדי, יש שינוי במידת כפות הרגלים השאלה היא מהו הפער כיון שתמיר ניתן ברגל אחת, הקטנה יותר כמובן, לשים ספידה ו"להגדיל" את הרגל.... העיקר שהקלאב פוט תוקן במלואו? תרגישו טוב ובטח יגיעו תכף בעלי דיעות נוספות.....0

danashm

New member
היי- תודה על קבלת הפנים ../images/Emo65.gif

אנו מטופלים אצל פרופ' ויינטרוב ב"דנה" אליו הגענו בגיל שנה לאחר חוסר שביעות רצון מהטיפול ב"שניידר". הטיפול שלנו היה מעט שונה כי ישי לא הסתדר בכלל עם הדניס בראון (משניידר)ודילגנו ישר לניתוח(ב"דנה"). עם ההבדל במידת הנעליים (בערך מידה) אין לנו בעיה ואנחנו אפילו לא שמים ספידה. מה שמדאיג אותי זה שגילינו בביקור האחרון שהשוק של הרגל הבריאה ארוכה בס"מ מהשניה ז"א שהרגל עם הקלאבפוט לא גדלה באותו קצב כמו השניה וזה מה שמדאיג אותי. הרופא המליץ על ספידה עם הגבהה של ס"מ כדי להשוות את גובה הרגל. בשעות שביליתי עם השנים בחדר ההמתנה (הפורום הכי מוצלח...) לא נתקלתי במקרה כזה ולכן אני מודאגת
. דנה

שלום שלום, ברוכה הבאה

וסליחה על התגובה המאוחרת... איכשהו מה שאת מתארת נשמע לי מוכר אבל אני לא זוכרת מאיפה. כנסי לפורום http://health.groups.yahoo.com/group/clubfoot/ ותשאלי שם, אני בטוחה שיוכלו לענות לך. אני יכולה לעודד אותך שמידי כמה חודשים (זה התחיל בהריון עד עכשיו שאושרי כבר בן שנתיים ושמונה חודשים), אני שומעת או קוראת על אנשים בוגרים שעברון ניתוח בילדותם ונהנים מכל מה שכל אחד שנולד בלי ק"פ יכול לעשות. זה באמת התחיל בהריון ששתי המיילדות שלי סיפרו לי שהאחיניות שלהן נולדו עם ק"פ. אחת מהן היתה מעודדת בתיכון... מה וינטראוב אומר? האם זה נפוץ? האם הספידה היא פיתרון שפשוט ונח לרב?
עידית

למעלה