../images/Emo207.gifגם אני כאן להגיד שלום../images/Emo140.gif
לברך על פתיחת הפורום שמזמן כבר חשבתי שראוי היה שיפתח
להביא איתי
קטן (משהו מאוד חובבני מהספינינגטון האחרון, אבל... דליה והפילאטיס מככבים שם
) להגיד כאמור שלום לכמה שמות שאני מזהה כאן ולהציג את עצמי
: אני תמי, מנהלת פורום ספינינג ומתאמנת בין היתר בפילאטיס (מכשירים ורצפה) כבר שלוש שנים באדיקות. בתור אחת עם מודעות גבוהה לגוף אני שמחה להיות "מרעילה לאומית" בנושא הפצת החשיבות של שילוב הפילאטיס עם ספינינג. תאמינו לי שזה לא פשוט לגרום למכורים לאדרנלין ולאנדרופינים לנסות שיעור פילאטיס וגם להמשיך ולהתמיד בהתייצבות לשיעורים הללו, אפילו את בעלי לקח לי שנתיים לשכנע והיום הוא "תלמיד מצטיין"
אבל חוץ ממנו, אני שמחה להשוויץ בעשרות רבות של מתאמנות ו
מתאמני פילאטיס שמודים לי על תהליך השכנוע. אני לא מדריכה אני לא מרוויחה מהשכנועים הללו כסף אני בסה"כ עוד אחת שמאמינה בשיטה וחווה על עצמה את התוצאות המבורכות ואני חושבת שזו באמת צריכה להיות גישה של כל המתאמנים באשר הם, להגביר את המודעות בסביבתם לחשיבות של שילוב אימוני הפילאטיס עם אימונים אחרים. בספינינג, יש לזה חשיבות כפולה ומכופלת שכן תנועת הדיווש היא תנועה שמקצרת שרירים וניתן להבחין בהבדלים החיצוניים בקלות בין אלו שמשלבים פילאטיס ובין אלו שניזונים רק מספינינג ופעילות אירובית אחרת. כמו כן, הספקתי במהלך "הקריירה" להתנסות ולעבור אימונים עם מדריכות מבית היוצר של: דליה מנטבר (ע-נ-ק-י-ת
), דניאלה מלאך ודרור רז. המדריכה הקבועה שלי היום היא תוצר של דרור רז. כולן היו נהדרות ואני בטוחה שכל אחד מביאה איתה את הידע והאישיות שלה - אבל... יש הבדל בסגנון. כאשר מגיעה מדריכה מחליפה אני מיד יכולה לזהות מאיזו אסכולה היא וכאן אני שואלת:
פילאטיס זה פילאטיס... אז מה בעצם יוצר את ההבדל בין הסגנונות השונים
על אורך ההודעה ו
על אורך הרוח