שלום לכולם, אני חדשה וזקוקה לעזרה.

etty11

New member
שלום לכולם, אני חדשה וזקוקה לעזרה.

אני 4 חודשים לאחר לידה. חזרתי לעבוד לפני חודש והיום במצב של 12 ק"ג עודפים לאחר ההריון (היום גם יותר שמנה מאחרי הלידה) ופשוט לא יודעת איך להתחיל בדיאטה. האמת היא שגם המצב ביני לבעלי לא כ"כ טוב וכנראה שיש לזה חלק בלתי נפרד לזה שאני לא מפסיקה להשמין. איך מתחילים דיאטה ומפסיקים לעלות במשקל? תודה מראש!!!

שיפסלה

New member
אני חושבת שההחלטה על דיאטה

היא החלק הכי קשה. צריך להחליט שככה אי אפשר להמשיך ושצריך דיאטה. את ההחלטה הזו רק את יכולה לעשות. זה מאוד קשה אם יש לך פיתויים סביבך. זה מאוד קשה אם אין לך תמיכה בבית. סביר להניח שבגלל המצב הקשה בינך לבין בעלך את גם מוותרת לעצמך ומפצה תיסכולים ע"י אכילה. אבל ברגע שתחליטי שאת רוצה בזה, ותאמיני בעצמך - את תצליחי. ואנחנו כאן כדי לתמוך. אני משתדלת לאכול המון ירקות. גם אם אני לא יורדת במשקל, לפחות אני לא עולה. לגבי העבודה - לי בעבודה יותר קל לשמור ולא לאכול שטויות מאשר בבית, ששם יש יותר פיתויים ואם בטיפים חשקה נפשך, תעשי חיפוש מתקדם על המילה טיפים ותמצאי כמה שרשורים בנושא.
ומקווה שגם המצב בינך ובין בעלך יסתדר במהרה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי התחלות, יש למעלה בתפריט טאגליינס נושא בשם ההתחלות שלנו, תציצי, נראה לי שזה יעזור. לגבי האיש שלך, קודם כל
, ושתדעי שהמון זוגות עוברים משברים אחרי לידה. זה לא קל לגברים שהבית משתנה להם. אבל גם לנו לא קל...מציעה בחום לקחת פסק זמן, לשים את הפיצי אצל סבתא אם יש, ולסוע לכמה שעות שקטות ביחד לאנשהו. זה מחולל ניסים.

למעלה