שלום לכולם, אני חדשה ויש לי שאלה|קד

חני74

New member
שלום לכולם, אני חדשה ויש לי שאלה|קד

לאחותי נולד ילד מקסים עם בעיית הק"פ ברגל אחת. החל מיומו הראשון הוא היה מגובס כל שבוע מחדש עד לגיל חודשיים. בגיל חודשיים עבר ניתוח למתיחת הגיד, ושוב היה מגובס 3 שבועות רצוף. וכמו כולם הגיע שלב הנעליים. נאמר לאחותי שיש שני מקומות לרכישת הנעליים, האחד בי-ם והשני בת"א. כמו כל הורים טובים בישראל שרוצים לטובת ילדיהם הלכו ההורים לרכוש את הנעליים בי-ם (מקום מגוריהם). רכישת הנעליים עלתה 320 ש"ח והברזל עלה 200 ש"ח. ונעבור לשאלות: 1. היכן ניתן למצוא נעליים במחיר הזול ביותר וכמובן מבלי ליגרם נזק רפואי? 2. כל כמה זמן צריך להחליף נעליים? 3. האם הברזל הוא הוצאה חד פעמית וניתן להעברה ממידה למידה? מודה לכם מראש על המידע.

ראשית כל , מזל טוב...

לך ולאחותך. לצערי, אני לא בקיאה בענייני נעליים למינהם, אבל המומחים בדרך. בינתים, שתעשה איתו חיים ושתהנה, גם את, ממנו כמה שיותר. ספרי עליו! יום נעים אורית

מזל טוב, מזל טוב ../images/Emo142.gif

אתחיל מהסוף: את הנעליים בירושלים ניתן להשיג בנעלי יעל. הן "הפוכות". אח"כ ניתן להשיג נעליים על ציר ישר אצל יוסי מבירו ומחירן 300 ש"ח. (מצאתי עוד מקום שהן עולות שם 380). את הבר וההתקנה של הנעליים על הבר ב-חנות: "אייזלר", אגריפס 15, 026253898. להזמין יום מראש. עושים גם מדבקות וחורים בנעליים וכל מה שמבקשים. בנוסף מידי פעם בפורום יש מי שתורם את הנעליםם-בר הישנים שלו. ואולי אף מפרסם זאת בלוח מודעות. באתר של אושרי- כתובת בחתימה שלי. גשו לסעיף הנעליים ותענו על שאר השאלות בהרחבה. אורך הבר, מידת נעליים וכו'. יש בסוף כל דף למטה קישור לקובץ שמכיל את כל המידע באתר. תוכלו לשמור במחשב ולקרא כל פעם את החלק הרלוונטי לכם. אם מתעוררות עוד שאלות אשמח לענות. עידית

מוסיפה לעידית

אבל ראשית מזל טוב! אכן הבר שרכשתם ישמש אתכם לנעליים הבאות ולכן הן יעלו פחות. אץ הנעליים מחליפים כאשר מרגישים שהן קטנות (האצבעות יוצאות החוצה), אבל בכל מקרה יש להתייעץ עם האורטופד שלכם. תהנו ותבקרו פה בכל בעיה או שאלה.

חני74

New member
תודה רבה לכולכן. אני אעביר את המסר

לאחותי ובטח יהיו לנו שאלות נוספות שאעלה אותן כאן. שוב תודה רבה.

sarahlev

New member
החזר של קופות חולים

אנחנו קנינו את הנעליים + נבר בחנות בב"ח דנה (איכילוב) בעלות 620 ש"ח ת קיבלנו החזר של 420 ש"ח ממכבי. אני יודעת שמכבי נותן את ההחזר הגבוה ביותר מבין קופות החולים. כדי לברר בהצלחה והמון מזל טובים....

אורית, אנסה לחסוך עוד ../images/Emo130.gif

את הנעליים מחליפים כשהאצבעות ממש בחוץ, אפילו מתעגלות קצת מקצה הנעל. ותמיד קונים שתי מידות גדולות יותר (-:

למעלה