שלום לכולם, אני חדשה ומתחילה

liatha

New member
שלום לכולם, אני חדשה ומתחילה

יש לי כמה שאלות ברשותכן, אשמח לסיוע, אני מאוד אוהבת את האומנות והעיצוב והחלטתי להתחיל איתו בתור עסק נוסף מהצד. רציתי לדעת לגבי חרוזים: היכן באינטרנט אפשר למצוא מידע בעברית על שלבים לבניית סוגים שונים של תכשיטים, שרשראות, צמידים ועגילים. באילו מקומות באיזור השרון מומלץ וזול לקנות חרוזים. מה המלאי שכדאי שיהיה בבית? מבחינת סוגרים, סוגי חרוזים, חוטים וכדומה. בנוסף היכן ניתן למצוא מידע על עיצוב ובניית נרות בעברית. תודה.

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לגבי חרוזים חנות ששמעתי שהיא מעולה באזור השרון יש לך את החנות שנקראת חרוז ותכשיט המלאי שכדאי בבית בעיקרון זה כל הסוגרים למיניהם חרוזים שונים אין משהו ספציפי זה הכל עניין של מה את אוהבת לעשות, אם את אוהבת לחרוז עם טיפות או חרוזי סברובסקי או מולטיקאט החומרים לא זולים ואת יכולה להציץ במילון המונחים שלנו למעלה בטאגליינס ואת יכולה להציץ גם במאמרים יש שם מאמרים גם תחת מילון מונחים ששם את יכולה לראות את כל סוגי הכלי עבודה והחרוזים השונים שקיימים למצוא באנטנרט מידע בעברית על הנושא של בניית תכשיטים מאוד קשה למצוא ולכן אנחנו נמצאים כאן בשביל לעזור, אבל ברגע שאת מבינה בקריאת תרשימים אין בעיה גם לעבוד עם אתרים מיפן או מצרפת וכו. בכל מקרה יש גם אתרים שמתרגמים אתרים כך שהכל אפשרי היום. אנחנו מעבירים כאן סדנאות רבות ועזרה לכל מי שמבקש בכל מה שמבקש ואנחנו נעשה גם מפגשים כך שללמוד אפשרי מכולנו
לגבי נרות יש אתרים רבים את יכולה בגוגל למצוא את האתר של רפאלס הם יושבים בראשון לציון ויש את החנות זיו כימיקלים שיש להם גם אתר והם יושבים בחולון. לגבי הנרות יש המון אתרים שאת יכולה למצוא גם בעברית וגם באנגלית במידה ולא תמצאי תגידי לי ואני אחפש לך את האתרים שלהם מצטערת שיצא ארוך

liatha

New member
תודה לכולם

אני עדיין קצת מתקשה במציאת אתרים בעברית המסבירים על בניית תכשיטים בחרוזים ובניית נרות. בנוסף האם מישהי מכירה בנוסף לחנות חרוז ותכשיט מקומות נוספים באיזור השרון שהם זולים לקניית כל הציוד כולל שווקים מומלצים. אם יש אתרים לחנויות האלו אשמח לקבל גם. בנוסף כציד קובעים את עלויות התכשיטים שעושים למי שבא לקנות? HELP

liatha

New member
HELP PLEASEEEEEEEE

אני עדיין קצת מתקשה במציאת אתרים בעברית המסבירים על בניית תכשיטים בחרוזים ובניית נרות. בנוסף האם מישהי מכירה בנוסף לחנות חרוז ותכשיט מקומות נוספים באיזור השרון שהם זולים לקניית כל הציוד כולל שווקים מומלצים. אם יש אתרים לחנויות האלו אשמח לקבל גם. בנוסף כציד קובעים את עלויות התכשיטים שעושים למי שבא לקנות? HELP

night mistress

New member
איזור השרון זה איזור רחב..

אני מכירה באיזור חדרה.. זה עוזר לך?

עלויות של תכשיטים.

אז ככה... לוקחים את עלות החומרים פלוס זמן עבודה ומכפילים בשתיים. למשל עם לקח לך חצי שעה והחומרים עלו לך 15 ש"ח אז 30 כפול 2 זה 60 ש"ח. כמובן צריך גם להתחשב באזור שבו את גרה ומי הקליינטים העתידיים.

בונבון11

New member
ברוכה הבאה

המקום הכי זול לדעתי ואני קונה בו המון הוא במושב בורגתא 100 מטר מהכניסה תראי שלט גדול "שבלונא" כנסי אליהם , הם מקסימים ולא יקרים, וגם עושים סדנאות אם תרצי. ממליצה בחום. בהצלחה

למעלה