שלום לכולם - אני חדשה ועם כמה שאלות

mamonako

New member
צודק.פשוט צודק.

חבל. העתיד של פורום זה נראה טוב יותר. אני יבקר פה מידי פעם. מקווה לעזור.

שלום יזם

אני מסכים לחלק גדול ממה שכתבת ויכול לתלות זו בקשיי המדיה. כך לדוגמא בהקשר להודעה שציינת אנו מניחים כי החברים יודעים זאת אך ייתכן כי אנו טועים. אנו שמחים כי חברים כמוך מצטרפים לפורום ומסייעים ברעיונות כמו גם בביקורת.

mp1

New member
צודק.פשוט צודק

בפורום מופיעים תמימים למינהם בעלי רעיונות בשלבים מאד מוקדמים ומתקבל רושם חובבני. על מנת לשפר את הסיכויים חשוב אולי ליצור פורום ליזמים/בעלי רעיונות בשלבים מאד התחלתיים ופורום "כבד" יותר אשר יעמיד "רף" כניסה מינימלי כמו לפחות תכנית עסקית או פרוטוטייפ של מוצר או כל סט של קריטריונים הגיוניים וכדומה כך שיהיה ברור מההתחלה כי נכנסים לדיון בנקודה מוגדרת. לדעתי זוהי עבודתו של מנהל הפורום.

אנבלrh

New member
שלום לכולם - אני חדשה ועם כמה שאלות

אז ככה - מהקל למורכב: א. כמה זמן קיים הפורום? ב. למה יש פה הרבה כותבים שנקראים כ"אורחים בפורום" ואינם רשומים במערכת תפוז? ג. האם היה כאן שיתוף פעולה שהניב תוצאות בין המשקיעים הוירטואלים לבעלי הרעיונות? זהו בנתיים אם יצוצו עוד שאלות, אעלה אותם. עד כאן תודה וברוכים הבאים לי

התייחסות לביקורת

שלום רב, אני שמח על הביקורת כי זה הזמן להתייחס לכך בצורה פורמלית. מטרת הפורום אינה יצירת מטצ´ינג בין משקיעים ויזמים. המטרה היא עזרה ראשונה לפונים (שניתנת באמצעות ייעוץ של יועצי מרכזי טיפוח היזמות ו\או יועצים מקצועיים אחרים), עזרה של הגולשים איש לרעהו ופרסום של תכנים המסייעים ליזם ולבעל העסק. אנו מבקשים (לפחות אחת לשבוע) לפרסם את ההצעות העסקיות בלוח עושים עסקים ולא בפורום מאחר ואין לנו את הכלים לבדוק מכאן כל הצעה ומידת רצינותה וזו גם לא מטרת הפורום. כפי שכבר צויין בעבר, אנו מפתחים כלי "יותר רציני" בדיוק למטרה זו ושמו יזם. בשל הרצון להעלות כלי מושלם, העלתו מתעכבת עד לפתרון כל הבעיות הטכניות\אפיוניות. בהזדמנות זו ברצוני להודות לכל הגולשים על העניין והסיוע.

mamonako

New member
פורום חלש מאוד.מעט משתתפים.

אנשים לא רוצים לחשוף. לא רוצים לתת מעצמם. מעט משתתפים. אנשים מסתתרים כאילו מפחדים. הזמן יתקן ישפר את הפורום. אולי ניהול תקין יותר ישפר. מצטער לכתוב כך אבל זו דעתי. ביקורת בונה.

למעלה