שלום לכולם אני חדשה,וצריכה עזרה...

nightgown

New member
שלום לכולם אני חדשה,וצריכה עזרה...

אני גרה בדרום הארץ ,משוחררת כבר שנה וחצי הספקתי ללמוד ולעשות פסיכומטרי ועבדתי בעבודות מזדמנות. כרגע אני מובטלת ומבולבלת אני מחפשת עבודה קבועה אבל ללא הצלחה חשבתי לעבור למרכז ושם להתפתח, לעבוד וכו'. אבל זה צעד גדול ומפחיד.אני רוצה לציין שיש לי משפחה גדולה במרכז אבל בכל זאת אני לא יודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות האם לנסות ולהשאר בחממה של ההורים וטוב לי בבית חוץ מהעובדה שאני מחוסרת עבודה או לעזוב ולחפש את עצמי בתל אביב הגדולה?

מה את מחפשת?

כתבת שאת מחפשת עבודה קבועה אך לא אמרת באיזה כיוון. ציינת גם שלמדת, אך לא כ"כ הזכרת מה, ולכן הכל קצת באוויר. מדבריך נשמע שאת בעיקר מרגישה תקועה, ורוצה איזשהו שינוי. האם יש לך תחושה לגבי טבעו של השינוי הזה? במה את מעוניינת לעסוק, כיצד את מעוניינת להתפתח? בסופו של דבר הכל אפשרי, השאלה היא רק מה הציפיות שלך ואיך את פועלת לממש אותן. לו היית עוברת מחר לת"א ובכך היה מסתכם השינוי - ברור שלא היה כאן שינוי גדול. עצם החלפת הכתובת לא יחולל תמורה לבד בחיים שלך. אשמח אם תספרי עוד לגבי מה התחומים בהם את רוצה להתפתח, אילו דברים יותר קונקרטיים היית רוצה להשיג.

nightgown

New member
תגובה...

תודה על התגובה. אני רוצה לחסוך וכמה שיותר כסף בשביל טיול לחו"ל ואני מוכנה לעבוד גם בבקרים וגם בערבים.כאן בדרום אין הרבה תעסוקה ואני לא אצליח להרוויח כסף כמו שאני רוצה וכמו שאמרתי אין עבודות! את צודקת בזה שאמרת שאני נשמעת תקועה ורוצה שינוי. אני מתה לברוח מפה אין לי מה לעשות כאן,אני לא מתחברת למנטליות ,לאנשים,לחברה להכל... בקשר ללימודים שלמדתי,שנת מכינה- שיפרתי בגרות במתמטיקה ואנגלית.

ואילו עבודות את מחפשת?

נניח, עבודה כמו מלצרות תתאים לך? כי אם יש משהו שלא חסר באיזור המרכז זה עבודה במלצרות והכסף יכול להיות לא רע, כמו גם הגמישות בשעות.

nightgown

New member
הכל מתאים לי...

מלצרות,עבודה משרדית,חנויות בגדים,כל חנות בעצם.העיקר לחסוך כסף. אבל אם אני עוזבת את הבית אז יהיה לי קשה גם לחסוך וגם להחזיק דירה אז מה עושים?

efer

New member
הצעה

מכיוון שאמרת שיש לך משפחה גדולה במרכז, אולי תעברי לשם לתקופה קצרה ותגורי אצלהם, ובינתיים תראי מה מצב הדירות תוכלי לחפש דירה יותר בנח ועבודה. אבל כמובן זה תלוי ביחסים שלך איתם ואם יש להם מקום ואם את רוצה להיות אצלהם לתקופה כזאת. אבל אולי זה יכול לעזור לך להתחיל לפחות ולקבל קצת מידע על האזור

למעלה