שלום לכולם ,אני חדשה ורוצה..

yaeli88

New member
שלום לכולם ,אני חדשה ורוצה..../images/Emo28.gif|כ

לשתף אתכם בשמחתי על חזרת הפורום הזה ועוד שמחה חשובה ,,, שנגמלתי מעישון ואני נקיה 4 ימים תמימים, לא קל וצריך חיזוקים, אך אחרי 20 שנה של חנק, ריח העשן שנדבק לכל דבר ו,,ה-תלות הזאת שהסיגריה משליטה עליך זה פשוט נהיר לכל אחד ואחת מהצד . אבל כשאתה בתוך זה אין למי להקשיב אלא רק לסיגריה שלוקחת אותך למחוזות לא בריאים בלשון המעטה. אז אני נגמלתי, ולכל אלה שנגמלו והם רק בהתחלה חיזקו ואימצו, אשמח לקבל חיזוקים ועידודים וגם קצת טיפים איך לא להסחף בענין הפיצויים האחרים אוכלים וחטיפים. תאריך לידה מחדש 20.02.03
יעלי צרפת

לביאה11

New member
מזל טוב יעלי ../images/Emo24.gif

חיזקי ואימצי!!! אני עדיין בתוך השיט הזה ששולט לי בחיי היום יום ובחיים בכלל ! אני מחזיקה לך אצבעות ! אני מאוד אשמח אם תספרי לי ולכולם ... איך עשית את זה !!!??? באה מאהבה לביאה11

ornas

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

כל הכבוד..... כבר כתבתי כאן שאני הפסקתי לעשן. כיום אני כבר שנה וחודשיים אחרי. אז לשאלתך, איך לא להסחף בעניין הפיצוי האחר.... תשובתי אליך מותר לך להיסחף.... לא ניתן להגמל מכל כך הרבה דברים ביחד... גם כך זה קשה... אך ניתן. ועיצה חשובה... הרשמי לחדר כושר דחוף. כך תאזני. בהצלחה.... זה אפשרי וניתן.... בהתחלה, זה נכון, זה די קשה... אבל זה עובר... ברגע שאת חושבת על סיגריה תשני את קו המחשבה והעסיקי את עצמך במשהו אחר... ושוב... ב ה צ ל ח ה!!!

למעלה