שלום לכולם, אני חדשה כאן !

mishmish3

New member
שלום לכולם, אני חדשה כאן !../images/Emo13.gif

הי לכולם,נעים להכיר ! איזה כיף שיש את הפורום הזה, ממש "מורה נבוכים", יש לי המון שאלות ואני מניחה שגם קצת נסיון שאני יכולה לשתף בו אחרים, אבל יש לי גם שאלה : בהודעות אני רואה שאתן מאוד פתוחות, ומספרות המון, שזה נפלא, אבל אתן לא חוששות מפרטים מסגירים ? אני לא מתכוונת לחשש להחשף בפני אנשי הורום, אלא, מכיוון שהרבה הודעות עוסקות בבעיות שעולות עם המשפחה, אני ממש בפרנויות שאם אני אשאל משהו, מישהו מהמשפחה של בעלי יקרא ויזהה ויהיו לי צרות.. מה אתן אומרות על זה ?

shelycat

New member
ברוכה הבאה../images/Emo171.gif

קודם כל ברוכה הבאה. דבר שני אמנם אנחנו יודעים הרבה דברים זה על זה ואפילו פרטים אישיים ונפגשנו אבל.......חלק מהפרטים היותר רציניים שיכולים להביא לזיהוי של חלקנו שלא רוצים להחשף בצורה שתביא לזיהוי נחשפו באופן אישי יותר במסרים או בצאט לאלו מבין חברי הפורום שאנחנו בחרנו, כך ש"סמויים" לא יוכלו לזהות את אלו שלא בחרו להחשף. לגבי הפחד שבני משפחה שלנו יקראו-לא נראה לי שזה יקרה במקרה שלי ולכן אין לי שום חשש בנושא והאמת אני בגישה שאומרת זבש"ם, פה זאת הפינה שלי להתפרק ולפרוק ומי שבוחר לקרוא עושה זאת על אחריותו כך שאם נושא הודעה שלי יהיה אדם ספציפי והוא יקרא אותה(או מישהו יספר לו על כך) הוא יהיה זה שיצתרך להתמודד עם זה, אני לא אתנצל על איך שאני מרגישה או על כך שבחרתי להתייעץ על גבי הפורום ואם ישאלו אותך את תמיד יכולה להכחיש. בכל אופן תגלי שחלק מהבעיות האישיות שלנו גם אלו שנראות ממש יחודיות ונוראות קיימות אצל הרבה אנשים ולקשר אותם אלייך או אל אדם אחר זה לא בהכרח קל כיוון שאת לא היחידה אם אותן בעיות. לגבי דברים ספציפיים את תמיד יכולה לשנות/להשמיט חלק מהפרטים ה"מזהים". ולסיום ברוכה הבאה.

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני מצטרפת לתשובתה של שלי בנושא החשיפה. כל מילה נוספת - מיותרת

kisses

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואני אישית מכירה פה את רוב הבנות ככה שלי אישית נורא קל לדבר פה חופשי על הכל. בתקווה שניפגש גם איתך במפגש הבא שאנחנו מתכננים בספטמבר.

Ronnie*

New member
ברוכה הבאה!

גם אני לפעמים לא כותבת דברים על המשפחה מתוך חשש שהם יקראו את זה (כבר קרה לי, בפורום חתונות. היו קצת פדיחות, אבל לא נורא
).

danonit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

לגבי חששות, אישית אני לא ממש חוששת שיקראו (והטענות שלי הן יותר כלפי הצד שלי שלא יודע מה זה מחשב...), אבל את תמיד יכולה לטשטש קצת פרטים. אחרי כמה חודשים שביליתי בפורום חתונות גיליתי שצריך למצוא צרות מאוד מאוד מקוריות בשביל להיות היחידה שיש לה אותן
אבל תעשי רק מה שאת ממש בטוחה בו ואל תרגישי צורך להחשף...
ברוכה הבאה!

למעלה