שלום לכולם אני חדשה כאן
מילדות תמיד הרגשתי שאני בת המשפחה מעולם לא תמכה בי אמרו לי שז משהו שיעבור אני נשארתי בדיעה שלהם פשוט לא יכולתי לעבור את זה לבד כיום מרגישה שאין לי ברירה פשוט לא יכולה להמשיך ויודעת שזה מה שאני רוצה
יש לי כמה שאלות
1. אני יודעת שצריך אישור ממטפל שיאשר שאני יכולה להתחיל בתהליך האם יש מטפל מומלץ שיוכל לתת לי אישור בפגישה הראשונה ולא יבזבז לי את הזמן
2. אני כרגע מתחילה טיפולי הסרת שיער ויש לי לא מעט שיער לבן שמטריד אותי
האם ניתן כרגע לקחת רק חוסמי טסטוסטרון או שזה בעייתי.
ואיזה שינויים הוא עושה בגוף האם זה שינויים שנראים לעין או שאפשר להתמודד אם זה
3.אם אני יחילט שאין ברירה ואני יצטרך שהיה הורמונים בגוף ואני יקח אסטרוגן במינון נמוך האם היו שינויים בגוף שיראו אותם או צמיחת חזה שבשלב זה לא מעוניינת עד שאני יסיים הסרת שיער
4. אני מעוניינת לעבור הסרת אשכים האם אני צריכה לעבור וועדה של תל השומר
או שאפשר להביא אישור ממטפל ולעבור באופן פרטי אם מי שהיא יש מושג או שעברה את זה אשמח לשמוע
מקווה שאני ברורה בשאלות
סורי שחפרתי
אשמח לתשובות
מילדות תמיד הרגשתי שאני בת המשפחה מעולם לא תמכה בי אמרו לי שז משהו שיעבור אני נשארתי בדיעה שלהם פשוט לא יכולתי לעבור את זה לבד כיום מרגישה שאין לי ברירה פשוט לא יכולה להמשיך ויודעת שזה מה שאני רוצה
יש לי כמה שאלות
1. אני יודעת שצריך אישור ממטפל שיאשר שאני יכולה להתחיל בתהליך האם יש מטפל מומלץ שיוכל לתת לי אישור בפגישה הראשונה ולא יבזבז לי את הזמן
2. אני כרגע מתחילה טיפולי הסרת שיער ויש לי לא מעט שיער לבן שמטריד אותי
האם ניתן כרגע לקחת רק חוסמי טסטוסטרון או שזה בעייתי.
ואיזה שינויים הוא עושה בגוף האם זה שינויים שנראים לעין או שאפשר להתמודד אם זה
3.אם אני יחילט שאין ברירה ואני יצטרך שהיה הורמונים בגוף ואני יקח אסטרוגן במינון נמוך האם היו שינויים בגוף שיראו אותם או צמיחת חזה שבשלב זה לא מעוניינת עד שאני יסיים הסרת שיער
4. אני מעוניינת לעבור הסרת אשכים האם אני צריכה לעבור וועדה של תל השומר
או שאפשר להביא אישור ממטפל ולעבור באופן פרטי אם מי שהיא יש מושג או שעברה את זה אשמח לשמוע
מקווה שאני ברורה בשאלות
סורי שחפרתי
אשמח לתשובות