שלום לכולם אני חדשה כאן

קראתי את מה שאתם כותבים

נכנסתי מספר פעמים לאתר וקראתי את מה שכותבים ולעיתים מצאתי את עצמי.

כאחת שעדיין לא אובחנה בתסמונת

אלא ממשיכה עדיין לחפש מזור לכאבי הרגליים ועברתי כבר מספר לא קטן של בדיקות ומספר רופאים וגם ביקרתי אצל ד"ר בוסקילה שהוזכר כאן. הדבר שלי קשה הוא שהסובבים אותי אינם מבינים על מה אני מדברת כשאני אומרת שכואב לי ואני רגישה לקור,קשה להם להבין ולקבל.

הסיפור שלי

אני אנסה בקצרה להעלות את סיפורי מתי לראשונה שמעתי את המילה "פיברומיאלגיה" זה היה כשהייתי קצת אחרי תאונת דרכים במהלך פיזיוטרפיה המטפלת שטיפלה בי דיברה על התסמונת הזו.( קשה לי עם המילה מחלה כי אני לא מרגישה חולה). לאחר מספר טיפולים שעיקר הכאבים אצלי מרוכזים באזור האגן והרגליים היא העלתה בפניי את האפשרות לגשת לד"ר בוסקילה וזאת לאחר שכמובן ניסיתי טיפולים אלטרנטיבים כמו רייקי, ורפלקסולגיה, וכדורים נגד כאבים כשלאחרונה ניסיתי גם ויוקס אך ללא הועיל. אני מדברת כאן על שנים לא חודשים. הכאבים שלי מזכירים מאוד כאבים של שפעת. קראתי כאן בפורום על הרבה שעברו מחלת נשיקה ואכן גם אני עברתי מחלת נשיקה, כך שיכול מאוד להיות שזה מה שיש לי אך קשה לי להשלים או לקבל. עלי לציין שאני עובדת, וממשיכה בחיי כרגיל. אני שמחה שיש פורום כזה שבו אפשר לעלות קשיים, לדבר ולהתחלק עם אנשים במה שמרגישים .

קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קבלה של מצבים בחיים היא תהליך שמעביר אותנו דרך מכלול של רגשות שבדרך כלל אינם קלים לנו. תני לזה זמן... לגבי איבחון - פני לד"ר בוסקילה או לאחד המומחים האחרים. שנים של סבל ללא איבחון הן מנת חלקם של רבים מהסובלים מ- CSF ומפיברו. זה לא לנחמה (צרת רבים - נחמת טפשים) אלא בחזקת: זה המצב כרגע. לשמחתי, המודעות למחלה מתסכלת זו עולה עם זה גדל מעגל הרופאים שיודעים לזהותה, וגם מספר המטפלים האלטרנטיביים שמכירים אותה (כנראה בגלל זה לא נעזרת...) ובעתיד - הסביבה שתאמין ותתמוך ו... ????

למעלה