שלום לכולם אני חדשה כאן....

שלום לכולם אני חדשה כאן....

אז נעים מאוד... אני מתחילה לתכנן טיול למזרח כיוון כללי: הודו,נפאל,ויאטנם קמבודיה (?) ותאילנד. לגבי הודו, אני לא כל כך בטוחה. שמעתי כל כך הרבה סיפורים מסמרי שיער, עד שכבר ממש הפחידו אותי. אני לא מהטיפוסים הנזרקים או המעשנים למינהם ונראה לי שהודו תהיה לי ממש שוק בשביל התחלת הטיול. אז השאלה שלי היא האם הודו היא לכל אחד? אני סתם מפחדת? אני אשמח לשמוע דברים מרגיעים על הודו. ועוד דבר: מאיפה בכלל מתחילים לתכנן כזה טיול? האמת היא שאני לא יודעת כמעט כלום על המזרח. תודה מראש.... ויום טוב ומקסים לכולם

sofy

New member
:)

טוב, אני לא בדיוק משתתפת בפורום, אך מדי פעם קוראת... בקשר להודו - כמו שהודו גדולה, ככה אפשר למצוא בה הכל מבחינת הטיול. מי שמחפש לדבר רק עברית, להזרק, ללמוד דברים חדשים, לא לדבר עם ישראלים. הכל - איך שהטיול שלך יראה תלוי באיפה שתסתובבי ועם מי. אם את חוששת אולי כדאי לך לא להתחיל בהודו - ואז מדינות אחרות יעשו לך את ההכנה (נפאל למשל מזכירה את הודו בכמה מובנים, אבל גם מאוד שונה - ויותר רגועה. "הודו לייט")אז גם יותר תתרגלי לקונספט של הטיול ומה את רוצה לעשות ועם מי, ואז בהודו ה"מפחידה" זה יהיה יותר פשוט. אני כן חושבת שכל אחד יכול להנות בהודו, אבל את יודעת זו לא חובה. אל תסעי רק כי כולם נוסעים. אם את רוצה לשמוע דברים מרגיעים אני יכולה לספר לך שהייתי ארבעה חודשים בהודו (אחרי מדינות נוספות) ומאוד מאוד נהניתי. לא בליתי את כל ימי בהיזרקות ובעישון, ומצאתי הרבה אנשים שגם הם לא היו בראש הזה. הייתי חוזרת לשם כרגע. די קל להסתדר ולהתמצא שם, זו מדינה עם נופים מדהימים ותרבויות מרתקות, ויש הרבה מה לעשות וללמוד, וההודים - הם הודים, אין מה להגיד, אבל אני התאהבתי בהם. כדי להתחיל לקבל כיוון כללי כדאי לך לשמוע הרצאות בלמטייל (יש מדי שבוע), וגם להסתכל באתר שלהם, לשוטט כאן בהודעות ישנות,ולתחקר אנשים שהיו שם (למרות שאם את מדברת עם אנשים שמספרים לך סיפורים מסמרי שיער, כדאי לך לבדוק אולי אנשים אחרים) תהני ובהצלחה

למעלה