שלום לכולם-אני חדשה כאן

שלום לכולם-אני חדשה כאן

אני אשמח לקבל את תמיכתכם בנוגע ליצירות אוריגמי. קניתי ספר אבל נורא קשה להבין ממנו איך להרכיב את כל הצורות המורכבות והיפות. אז מה עושים?איך מתחילים?איך יוצרים יצירות מדהימות כמו שמצורפות כאן תמונות שלהם. תודה ויום נפלא לכולם

גילה או

New member
שלום גם לך,

איזה ספר קנית?האם הצלחת חלק מהדגמים? אני באופן אישי התחלתי ממש מחוברות של מירי גולן ראי בקישורים המרכז הישראלי לאוריגמי.יש 8 חוברות .מה שטוב בחוברות האלו זה שההסברים ממש ברורים למתחילים.הגרפיקה מצוינת .ולכל חוברת מצורפים דפי אוריגמי שצידם האחד לבן והשני צבעוני דבר שעוזר מאוד להבין את ההוראות. בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה !

giladznaor

New member
ברוכה הבאה

לעולם האוריגמי! לגבי איך מתחילים, אז נראה לי שכדאי להתחיל מההתחלה
. אני מצטרף להמלצה החמה מאוד על החוברות של מירי, שמאוד מתאימות למתחילים. כלל, באוריגמי יש הוראות לפעולה אחת בלבד - קיפול, אבל ישנם כמה סימנים: קיפול עמק/VALLEY הוא קיפול קדימה, והוא מסומן כך: __ __ __ __ __ __ קיפול הר/MOUNTAIN הוא קיפול אחורנית והוא מסומן באחת משתי צורות: __ . . __ . . __ . . __ או __ . __ . __ . __ . __ כמובן, שיש מגוון רחב של קיפולים יותר מסובכים שבהם צריך לבצע כמה קפלים בו זמנית, אבל זהו הבסיס. כדאי לגגל "Origami Pureland", שזהו סוג של אוריגמי שבו משתמשים רק בשתי הפעולות הבסיסיות האלה. והנה כמה טיפים כללים: 1) ליהנות. 2) לא למהר - אוריגמי מחנך לסבלנות. 3) לדייק - אם הקיפול מתחיל בדיוק בפינה, אז שהקיפול באמת יתחיל בדיוק בפינה. 4) תמיד להביט שלב אחד קדימה לפני שמקפלים. התוצאות של שלב 3 נמצאות בציור של שלב 4, כל שכדאי להביט קדימה. 5) להינות ולבסוף, הפורום כאן לרשותך. ניתן למצוא אתרי אוריגמי (כולל למתחילים) בסעיף הקישורים, וניתן לפנות לפורום בכל בקשה. ברוכה הבאה! גלעד נאור

למעלה