שלום לכולם אני חדשה כאן

שלום לכולם אני חדשה כאן

אבל צופה בצח"מ מאז שחיברו אותנו לכבלים (מלפני 10 שנים בערך) כבר אז אמרו לי שהסדרה הכי הכי ממכרת היא צח"מ האמת - פחדתי להתמכר אבל.... ב4 שנים האחרונות אני צופה בקביעות ביחוד מאחר שיש על מה לדסקס בעבודה. הכי הכי חסר לי הערוץ האיטלקי (שכרגע אין בYES) אז אם למישהו יש עדכונים אשמח לדעת. בנוסף אמרו לי שבראיון שנערך עם איילין דוידזון (באחד העתונים) היא עצמה גילתה שהילד שהיא נושאת הוא של ויקטור. האם זה נכון??? ואם כן ממי הילד של דיאן? (חילקו בינהם את הזרע?) בכל מקרה סופ"ש נעים.

anatotel

New member
ובכן

אשלי נכנסה להריון מהזרע של ויקטור. ומה ז"א אומרת גילתה?! היא גנבה אותו כמו גדולה. ודיאן בהריון מג'ק... הייתה איזה התבלבלות עם הזרעונים... מזל שיצא ככה, אחרת אשלי אולי הייתה בהריון מאחיה.

Dawn12

New member
וגם כאן למעלה - ../images/Emo58.gif

ענת, את כבר לא חדשה כאן, מה התירוץ שלך?

anatotel

New member
../images/Emo58.gifאופס

יש ספויילרים שהם כבר ידועים לכולם אז לא חשבתי בכלל על להשים. סורי... ואם כבר.... לאן ויקטור הלך? מתי הוא חוזר? מתי הוא יחזור לניקי? מה הוא יעשה לדיאן? תקופה יפה בצח"מ! ואין דבר יותר גאוני/מעייף מאשר לא לראות כל השבוע צח"מ ולהתלהב כל הבוקר מנוכחותם של חברי הטובים על מסך הטלביזיה במשך שעות!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif ענק למעלה

ברוכה הבאה לפורום!
כיף לראות אנשים מכורים שמצטפרים אלינו ואם את מדסקסת צח"מ בעבודה אני בטוח שיהיה לך כיף לדסקס גם איתנו.
בכל מקרה - הכי חשוב זה לסמן ספויילרים (עלילות עתידיות שעדיין לא שודרו) כי יש אנשים שלא רוצים לקרוא את זה. הסימן המוסכם בתפוז הוא
ואפשר פשוט לכתוב בכותרת את המילה "ספוילר". לשאלתך - את יכולה למצוא סיכום שלם של העלילה הזאת אצלנו במאמרים ואני ממליץ לך גם לקפוץ לאזור השאלות הנפוצות.

../images/Emo6.gif

חיכיתי שמישהו יעיר משהו בקשר לזה... אז רגע... קרוב של מי הוא דאג דוידזון??? (פול)

דאג דוידזון

הוא קרוב של בנג'י דוידזון, אבל זה כבר שייך לסבונייה אחרת
אפרופו, מה קורה עם לחיות - מישהו יודע? כי אני כבר למעלה משנה שהפסקתי לגמרי לעקוב אחרי מה שמתחולל שם, אין לי שמץ קלוש
....

b o t t e n

New member
התקשרתי לYES לנג'ס, על כל מיני

דברים, ערוץ בייבי וגם על זה, אמרו לי שלא רושם שירכשו את ההמשך...וזהו
באעסה

anatotel

New member
גם אני לאחרונה הערתי מספר הערות ליס

ואתם יכולים לראות את זה בבלוג שלי.

למעלה