שלום לכולם אני חדשה כאן

שלום לכולם אני חדשה כאן

פעם ראשונה שלי כאן ומעניין מאד פה כי אני אוהבת את התחום. וגם לי יש שאלה,נסיתי להכין עוגה עם קישוטים של בצק סוכר ונתקלתי בבעיה,כשניסיתי לצבוע את הבצק בצבעי המאכל מסוג ג'ל הבצק נעשה דביק מאד והיה מאד קשה לעבוד איתו מה הסיבה לכך? את הבצק וצבעי המאכל קניתי מחנות שמתמחית בנושא כך שהחומר הוא לא הבעיה אלא איך שעבדתי איתו.אשמח לקבל תשובה ובכך להמשיך ולנסות שוב....... תודה פרח
 

net the jet

New member
יש ללוש את הבצק עם קורנפלור, על

מנת שלא יהיה דביק. הדביקות של הבצק משתנה קצת מקופסא לקופסא, ובקיץ למשל הוא הרבה יותר "דביק" צריך להזהר משימוש יתר בקורנפלור, אז כמו שעובדים עם שמרים מוסיפים לאט לאט-גם כאן, לפזר על משטח העבודה קצת קורנפלור, ללוש, ורק אם זה ממש דביק-להוסיף עוד.
 
תודה נטע אני אנסה

שוב למרות שזכור לי שעבדתי עם הרבה אבקת סוכר יכול להיות שזו הסיבה?
 
למעלה