עברתי על ההודעות בפורום והבנתי שזה בדיוק מה שאני צריכה... אני נוסעת ב-28 לדצמבר להונגריה והייתי מאוד שמחה לקבל מכם טיפים..לאן לנסוע, אפשרויות לינה, ובכלל כל דבר שיכול לעזור. תודה.
א-לבקשתך הפרטית ממני לידי אן . דפדפתי אחורה ופשוט מצרפת לינק להודעתי מלפני כמה חדשים -המלצותי לאתרים בעיר הנפלאה הזו. תסתכלי על כל השרשור שמעבר לה ותלמדי כמה דברים על העיר. ב.לגבי הונגריה -ממליצה על הקפת ימת הבלאטון יש שם עיירות מקסימות . לאוהבי היין יש יקבים פרטיים בכמה מהעירות.ויש ארמון מקסים בעיירה שבקצה השפיץ הדרומי של הבלאטון. ג-נוסף לכך אם יש לך זמן לנסוע לאיזור ההררי .יש את ההר הגבוה ביותר בארץ נקרא קקשטה (הכל בסגול)נוף יפהפה .נעים לטייל שם. שיהיה לך בהנאה ..
אם תרצי כתובת של צימרים בבודפשט במקומות מרכזיים ,מרוהטים נחמד עם כל מה שנדרש ממקרר ועד מכונת כביסה..במחירים סבירים. תאמרי לי ואחפש לך. (אצל אימי ההונגריה- המספר והאתר )
המון המון תודה... אני נוסעת לשבוע אז ככה שיהיה לי הרבה זמן... צימרים בהחלט יכולים לעזור ואני מאוד מאוד אשמח אם תוכלי למצוא לי משהו נחמד וזול...אין צורך במכונת כביסה בחדר רק מיטה מקלחת וטלויזיה. תודה שלומית.