שלום לכולם אני חדשה פה... מזה הפורום הזה? (אני שואלת מחוסר ידיעה)
M maly varman New member 16/9/02 #1 שלום לכולם אני חדשה פה... מזה הפורום הזה? (אני שואלת מחוסר ידיעה)
א אמיר וגיל New member 17/9/02 #2 למושג גאדג´טס אין עדיין מילה בעברית (לא שידוע לי עליה) , והיא מתארת בגדול את כל המכשירים האלקטרוניים שאנו משתמשים בהם ביום יום (כגון טלפון סלולרי , מצלמות דיגיטליות ועוד ) שניתן להסתדר בלעדיהם , אבל לא קל.
למושג גאדג´טס אין עדיין מילה בעברית (לא שידוע לי עליה) , והיא מתארת בגדול את כל המכשירים האלקטרוניים שאנו משתמשים בהם ביום יום (כגון טלפון סלולרי , מצלמות דיגיטליות ועוד ) שניתן להסתדר בלעדיהם , אבל לא קל.
M maly varman New member 17/9/02 #3 תודה אל ההסבר אני לא... אבנתי בהתחלה משום שאני עולה חדשה והעברית קצת קשה לי.
א אמיר וגיל New member 17/9/02 #4 here is an explenation in english gadgets are all the small (and not so small) electronic devices , like MP3 players , digital cameras, that makes our life much more easier.
here is an explenation in english gadgets are all the small (and not so small) electronic devices , like MP3 players , digital cameras, that makes our life much more easier.
M maly varman New member 17/9/02 #5 לא אבנתם... אני דוברת עברית טוב אבל יש מילים(כגון "גאדקאס")שלא ברורות לי...