שלום לכולם.. אני חדשה פה

שלום לכולם.. אני חדשה פה

שלום לכולם חיפשתי הרבה זמן פורום שקשור בפסנתרים והנה מצאתי.. אני נגנתי בזמנו במשך שנתיים על פסנתר (זה היה בערך לפני שנתיים אולי טיפה יותר) בקיצור רציתי להגיד שנורא אהבתי לנגן ואז פתאום קצת נמאס לי והחלטתי להפסיק, ועכשיו אני מתחרטת על זה.. אבל הבעיה שאכלתי אותה כי אמא שלי מכרה את הפסנתר ואם אני ירצה לנגן אז אני יצטרך לקנות חדש וזה הוצאה גדולה של כסף שאין לי כרגע.. בקיצור רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנת פסנתר למחשב.. שיעני אפשר לנגן במחשב...אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. תודה מראש דנה

Mr Peiser

New member
תוכנת פסנתר למחשב?

לא רעיון טוב...לא תוכלי לנגן ככה ואני כמעט בטוח שאין כזאת תוכנה. למה שבתור התחלה לא תקני איזה אורגנית פשוטה? זה יכול לעלות בסביבות ה 500 שקל שאני מקווה שאת יכולה לגייס.

הבעיה שאין לי כרגע כסף..

לא חייב של פסנתר אבל גם של אורגנית או משהו כזה.. ואין מצב שאני יקנה עכשיו אורגנית כי אם אני יקנה משהו זה יהיה פסנתר אבל אני לא יצילח לשכנע את ההורים שלי.. בקיצר אני צריכה תוכנה למחשב..

דניעל

New member
הקלדה עיוורת../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif

למה, באמת, שלא יפתחו שיטה לנגן על מקלדת מחשב? נשמע לי מעניין. ואת התווים יכתבו כך: חשםגהן/רמאפשכהפם/חלרעןדפגכםןהךקר ףשםןגכעפןשרעח שפםכןה פםשכ םפ]ה כםפעה גם גםגנמ גםןל

blissb

New member
יש תוכנה

והיא נקראת NoteWorthy אפשר להוריד אותה מהאתר download.com אני חושב. יש שם עוד תוכנות, תבחני מה נוח לך.

למעלה