שלום לכולם,אני חדשה פה

gila411

New member
שלום לכולם,אני חדשה פה

ואני רוצה לספר קצת עליי אני נשואה כשבעה חודשים לאדם שהיה גרוש עם ילדה- כיום בת 4 למשפחתי היה קשה לקבל את העובדה שאני מתחתנת עם גרוש,אבל הם התעלו על עצמם- תודה לאל לילדה יש קשיים עצומים והיא כל הזמן נמצאת בקונפליקטים כי מצד אחד היא רואה שטוב לה וכיף לה אצל אבא ומצד שני מטפטפים לה בצד השני שאבא מגעיל ורע וכו' אני ברוך ה' מסתדרת איתה טוב למרות שההתחלה היתה קשה מבחינתי כי הרגשתי שהיא לוקחת לי את בעלי כל סופשבוע שני,זה עבר לי כי ברגע שהחלטתי שהיא לא ואני משתפת פעולה הפידבק שלי היה בסוף השבוע הזה: היא לא רצתה ללכת עם אבא היא רצתה להשאר איתי גם ביום שישי וגם ביום ראשון(אנחנו מחזירים אותה ביום ראשון בערב) בנוסף פעם ראשונה לקחנו אותה לשישישבת להורים שלי והיה ממש אחלה כל האחים שלי והאחייניות היו והיה שיתוף פעולה מלא בין כל הילדים וזה ממש עשה לי טוב על הלב

ברוכה הבאה גילה

אני מקווה שתמצאי כאן בית חם ונוח לשתף ולהשתתף זה נשמע נפלא איך שעברתם את השבת והילדה קיבלה הרבה יחס וחום ולאט לאט מוצאת את מקומה במשפחה המורכבת. גילה,זה לא קל להסתדר עם חורגים,צריך הרבה רצון ואהבה כדי להבין את הנפשות הפועלות. אני מקווה שתלמדי את מקומם של כולם במערכת כולל האקסית המרעילה,ולא לנסות לתפוס את מקומה בעולמה של הילדה. את נשמעת רגישה מאד ואני בטוחה שתצליחי למצוא את שביל הזהב. הנושא דובר כאן לא מעט ,ובודאי תקבלי הרבה טיפים להמשך מודע,בזמנך החופשי דפדפי אחורה בטוח תמצאי לא מעט תגובות בנושא. בהצלחה

גילה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך כאן ולשמוע את סיפורך. נשמע שהדברים מתחילים לזרום טוב יותר ואני בטוחה שאמנם יהיו עליות ומורדות אבל את נשמעת מבינה ומחוברת היטב למצב. הדרך הזו רצופת חתחתים כי לאורך הזמן הילדים החורגים גדלים, משתנים, ומצב ההורה המשמורן, במקרה שלך האקסית של בעלך, גם המצב הזה משתנה ובהתאם מצב רוחו של הילד משתנה. כשהכול שם על מי מנוחות, גם הילדה תהייה תמיד רגועה ומקבלת, וכשהמצב שם לא רגוע זה יקרין על הילדה. בינתיים תהני משיתוף הפעולה והחיבה שמוקרנת מכל הצדדים. גם הגיל הצעיר של הילדה חשוב בעניין. ככל שהיא צעירה יותר זה קל יותר, בדרך כלל. המון בהצלחה,

עלמה 3

New member
נשמע נפלא - ברוכה הנכנסת ../images/Emo141.gif

כל ההתחלות קשות, אך עם הזמן תלמדו להכיר אחת את השניה. כמו כל דבר בחיים. מידי פעם צצים קונפליקטים אחרים, שצריך ללמוד להתמודד איתם. אך מה שחשוב שאת תקבלי אותה באהבה, בלי שום קשר לטיפטופי האקסית ולא להתייחס אליהם ושלא תתנו להם להשפיע על חייכם וע הזוגיות שלכם. נשמח לראותך בן יושבי הבית , לתמיכה , לשאלות .... ושוב ברוכה הבאה לביתנו החמים והנעים
עלמה

פרח 11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

גם אני רווקה שהתחתנה עם גרוש+ילד, אני רוצה לומר לך כי זהו מצב רגיש לכל הצדדים ובעיקר לילדה, ככל שתראו ותנהגו ברגישות, כך יהיה לכולם יותר קל. בנוגע לאקסית, חשבתי על זה לאחרונה, לאחר שהיו לנו כמה בעיות איתה בימים האחרונים, אני חושבת שקשה לה להשלים עם המצב למרות שאנו כבר נשואים ויש לנו ילד, יש משהו שעדיין קשה לה לקבל ולהשלים איתו וזה כמובן יכול להיות מצב של הרבה אקסיות במצב מסוים. בכל אופן שיהיה לכם טוב.

סול11

New member
ברוך בואך ../images/Emo65.gif

גילה ברוך בואך. מנסיון,כדאי לא לתת משקל לטיפטופים. גם ילדים בגיל הרך יודעים מה טוב עבורם.ולפי תאורך את המצב,ללשון הרעה לא תהי תקומה.והקונפליקט יעלם. שיהייה בהצלחה.המשיכי בדרכך שלדעתי נכונה.

rolan

New member
ברוכה את גילה

בהיכנסך הגעת בדיוק למקום הנכון, בזמן הנכון.... כמו שהציעה לך יונה החכמה שלנו - דפדפי מעט אחורה, תמצאי הרבה מקרים וסיפורים כמו שאת הצגת, שיתנו לך קצת חומר למחשבה ומעשה במצבך הנוכחי. שבי איתנו והשתתפי במה שקורה.

gila411

New member
תודה לכם על התגובות

אין ספק שאני "אנצל" את המקום הזה

*יערית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אומנם מקבלת את פנייך באיחור אך לעולם לא מאוחר
שמחה שהדברים הסתדרו,שמצאת את הדרך לליבה של הילדה, ומקווה שב"ה תרחיבו את מעגל המיפשחתי שלכם עם ילדים משותפים ועם הרבה אהבה תצליחו לגבור גם על המיכשולים{בתקווה שלא יצוצו} שיבואו בעתיד
עוד סיפור אחד של אהבה

למעלה