שלום לכולם... אני חדשה פה..

122333444455555

New member
שלום לכולם... אני חדשה פה..

אני צריכה עזרה... ראיתי שכולם פה כותבים על עצמם שהם אלה שלא מקובלים... אצלי הבעיה היא לא ממש אותו דבר... אצלי הבעיה יותר היא בעניין שילדה מהכיתה שלי לא מקובלת.. ואני קצת יותר ממנה... והמורה שלי הושיבה אותה לידי כי היא יודעת שאני מסדתרת עם כולם... ואותה בת... לא נעים להגיד את זה אבל הריח שלה לא כ"כ נעים.. לא ממ נעים ליהות בחברתה... אז פניתי למחנכת שלי ואמרתי לה שתדבר איתה אבל ביקשתי ממנה לא להגיד שום דבר שקשור אלי! אז כנראה שהמורה דיברה איתה כי הריח של הזיעה שהיא לה נעלם... אבל עדיין היא שמה בושם עם ריח לא כ"כ נעים בכמויות אדירות! וזה ממש לא נעים לשבת לידה... עכשיו לביעה עצמה... בשבוע הבא ביום שני יש לנו ערב כיתה... והערב כיתה הוא בעיר שבו אני גרה... והיא לא גרה באותה עיר... אז היא צריכה להתארח... עכשיו... אני בין המארגנות של הערב כיתה.. ולה אין איפה להתאח והיא כל הזמן אומרת לי (בנימה כזאת של "תארחי אותי")-"אין לי איפה להתארח!" וזה ממש לא נעים לי ואני לא יודעת מה לעשות.. וכבר יש בנות אחרות שמתארחות אצלי... אבל יש לי עוד מקום בבית לארח אותה.. אבל לא נעים לי כי הבנות שמתארחות אצלי לא ירצו להתארח אצלי אם היא תהיה אצלי... והן בנות שאני ממש רוצה שיתארחו אצלי.. כי הן חברות טובות שלי!!

ת ו מ ו ש

New member
טוב... המממ

קראתי...... מה שיש לי להגיד לך שדבר ראשון זה בסדר, את מנסה ליות נחמדה והכל וזה מקסים וטוב שככה
בקשר לריח אני יודע שזה קצת קשה ואולי טיפה מעליב אבל אולי תנסי לדבר איתה את?... בקשר לאירוח.... תגידי לה יפה שאת לא יכולה לארח כי יש אצלך כבר מספיק בנות שבאות אצלך.... זה אולי מניאקי ומגעיל..... אבל מה לעשות, שלא רוצים חברה של מישהו פשוט לא רוצים אותה... חוויתי את זה על בשרי
(את שני הצדדים..) כן זה טיפה מעליב, אבל כשחושבים על זה, עדיף להיות בחברת עצמך מאשר להיות עם אנשים שלא רוצים אותך.. שיהיה לך בהצלחה.

122333444455555

New member
טודע!!!

אבל... אם היא תעלב אני ירגיש ממש רע עם זה... כי..תמיד לפני מבחן אני לוקחת ממנה מחברות... כי היא מסכמת כל מה שהמורם אומרים.. וזה לא נעים לי...

ת ו מ ו ש

New member
זה עניין אחר.... :)

תתחילי לסכם בעצמך... גם ככה תתחילי לעשות את זה מאוחר יותר :) אז תתחילי לרכוש את המיומנות הזו מעכשיו :)

Danihell1

New member
תשמעי, לחברות שלך יש קצת בעיה אם

מפריע להם שעוד מישהי שבמקרה לא חברה שלהם תהיה אצלך... למה שהנוכחות שלה תפריע להן? היא מציקה להן או משהו? זה לא נשמע ככה, לפי מה שאני הבנתי פשוט אין לה חברים בכיתה שלכם.... בכלל, אם הן חברות טובות שלך, הן לא אמורות לתת לך אולטימטום כזה...

122333444455555

New member
הנוכחות שלה תפריע מאוד!!

1. יש לה ריח ממש לא נעים... 2. היא לא הכי נחמדה בעולם.. 3. יש דברים שאני רוצה לעשות רק איתן... לדוג' יש כל מיני דברים שאני מדברת רק איתן ואני לא ממש רוצה שהיא תדע עליהם! 4. הן חברות טובות שלי- אז הן יגידו לי- תקשיבי אם היא תבוא אליך אז אנחנו לא נבוא אליך... נבוא אליך בפעם אחרת- כי לא נעים לנו להיות איתה!

אני ממש חושבת שזה מקסים ש

דווקא אותה תזמיני , ושהחברות לא יבואו ככה כשתהיו רק שתיכן תוכלו לעשות שיחה אינטימית ולדבר על הנושא את יודעת, זאת יכולה להיות שיחה מאוד משמעותית בחייה. תחשבי איזו עוצמה תהיה בידיך לגבי החיים שלה , וכמה טוב תעשי לה והחברות?..אני יכולה להבין אותן וגם אותך על אכזבה של לילה מגניב רק של החברות אבל ....לא חסרים לילות . את יודעת...בסוף כל יום מגיע גם לילה:) מעניין אותי לשמוע מה תחליטי)

למה יש לי הרגשה שהדבר הכי טוב

בשביל ה'חברה' שלך הוא שתפסיקי לעזור לה? מצטערת,אני לא הייתי רוצה טובות ממישהי ששונאת אותי,נתקי איתה את הקשר בתקווה שהיא תמצא גם חברות אמיתיות.

bravo210

New member
שלום לך -כנסי

דבר ראשון בכיתה שאני לומד וזה ב יב' עדיין יש ילדים ממש מסריחים אבל מה לעשות צריך להתמודד איתם ולחבד אותם! חשוב לזכור שזה יכול לנבוע גם מבעייה כלכלית או מחוסר מודעות עצמית! לפי מה שאת אומרת את מסתדרת אם כולם לדעתי הארוע של ערב כיתה ממש מצויין ובעיתוי הנכון! תזמיני אותה לישון אצלך תעשי שיחה מקדימה אם החברות שלך שאת מזמינה אותה ושיש לכן מטרה אחת!! בערב שאחרי ובערב כיתה, להפוח אותה לאחת משלכן. תסתכלי על זה כמעסה נכון וטוב, תחשבי שבעצם מה שאת עושה זו תפיסת מנהיגות והובלה מה שתמיד יכול לעזור לכול הצדדים! גם לך לפיתוח העצמי ולסיפוק שעשיתי משהו טוב ולה זה דיי ברור... דברו איתה תסבירו לה בצורה הכי מה בדיוק מפריעה לכן ולאחרים בלי רמזים! ישר את הדברים תסבירו לה את המטרה שלכן תשתפו אותה בסודות שלכן, תהפחו אותה לחברה הכי טובה דברו איתה גם על ההתנהגות אבל !!! וזה האבל הגדול! תזכרו שני דברים: 1.גלו רגישות גבוה מאד כלפייה 2.תעשו את זה בצורה של משוב בונה! תסבירו לה מרע ומיד תסבירו איך מתקנים! ואם כול הבעייה היא בגלל המצב הכלכלי לכו על זה עד הסוף ותתנו גם משלכן תאמיני לי יש לך פה הזדמנות לעשות משהו ענק , עצום , מטורף! זה דבר שלא שוככים אף פעם לכי על זה מקווה שעזרתי

S H I L G I

New member
אני די חושבת ש..

את צריכה להתעלם תאמיני לי שאני מכירה כמה וכמה חברות שלי שיש לי בערך בעיות כאלה פשוט משתדלים להתעלם וככה מדי פעם מדברים ואיכשהו ממליצים על משהו למשל אני לא יודעת...את שמה בושם? יאא יופי כי יש את הבושם החדש הזה _____ הוא מעולה!! לא יודעת אבל צריך למצוא דרך אם את לא מסוגלת להתעלם

תראי את

בבעיה קשה ואף אחד פה לא יכול להכנס לך לנעליים ולהחליט אז זה תלוי במה שאת רוצה ומה שנוח לך אם את יכולה לסדר לה להתארח אצל משהו אחר כי זה כמה חברות שאין להן איפה לישון או ילדה אחת שאין לה איה לישון ומחוץ ללימודים את יכולה לצאת איתה לקניון ולהכנס לחנות איפור ולהתחיל להריח בשמים ואז לרמוז אולי היא תגיד ששלה מריח יותר טוב ותגידי אהבתי את שלך אבל קצת פחות כי גם אם זה קצת יעליב אותה זה יפתור לה הרבה בעיות אחרות אז כדאי אם היא הייתה חברה קרובה שלך אז זה יותר פשוט כי אפשר ללכת לקניון לראות דאודורנט לבוא לקופה לקנות לעצמך ואחג בשבילה אבל צריך להגיד משהו כמו "לחנוכה לא ידעתי מה לקנות לך לא נורא בפסח זהיהיה הדובי מאודם" מצדשני זה יותר מסובך אם זו חברה טובה טוב אני מברברת בי

אממ..

לכי לפי האינטרסים שלך. מצד אחד אם לא תארחי אותה-את תרגישי דיי עלוב,זאת אומרת,הייתה לה אפשרות לבוא-אבל היא לא יכלה משום שלא היה לה איפה להתארח מצד שני,אם את תזמיני אותה-את תוכלי לגלות צדדים שונים שלה,ואולי תתלהבי ממנה,אבל זה לא ימצא חן בעיניי החברות שלך. אני לא חושבת שאת חייבת דיבור עם חברות שלך,כי בכל זאת הילדה לא קוף שצריך להתכונן אליו נפשית. אז יש לה ריח רע,תמליצי לה על דאדורנט או בושם-ותיהיה כנה. הכי כנה שאפשר,זה יעזור! רק אל תדברי אליה כביצ'ית. אני בטוחה שאת תמצאי את הפתרון הנכון,אבל אני חושבת שכדאי להביא צ'אנס לבנות כאלה,אולי..זה יבנה לה ביטחון,ואז היא תריח טוב יותר. מי יודע... =] מקווה שעזרתי.

אני חוזרת בעצמי

הרגע ראיתי את ההודעה שאמרת שהנוכחות שלה תפריע מאוד.. וכמו ערפל,אני גם חושבת שיהיה טוב אם לא תזמיני אותה. היא לא צריכה את הטובות שלך והיא לא צריכה שתרחמי עליה. אל תתיחסי להודעה הראשונה. עם כל הסיבות שאמרת,לא הבאתם לילדה אפילו צ'אנס,אפילו עם הריח המסריח שלה,זאת לא סיבה לשנוא אותה. מקווה שתעשי מה שטוב לך,אני בטוחה שהילדה תסתדר בלעדיך יותר טוב. אם זה ככה,אני לא מבינה למה באת לפה? היא עושה לך רגשות אשמה,וזה עובד יפה מאוד כמו שאני רואה.. אניוואי,תישארי עם חברותיך,נירא איך תרגישי אחר כך. ואולי היא לא נחמדה,כי גם אתן לא נחמדות אליה? עם כל הסיבות שאמרת,ועל חברות שלך..משום מה נידמה לי שאתן יותר נוראיות ממנה. ואל תיקחי זאת כתקיפה,רק כדעה.

דנוש10

New member
איזה מבאססס

יו גם לי קורה הרבה פעמים שילדות "חנוניות" אבל חנוניות רציניות נמשכות אליי לדעתי מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לרמוז לה שאת לא רוצה שהיא תתקרב אלייך ותקווי שהיא תבין את המסר!!!!!!!!!! בהצלח........ה נ.ב למי שקורא את זה שלא תחשבו שיש לי בעיה עם חנונים פשוט יש כאלה שהם ממש מעצבנים ומסריחים ולא נעים להיות לידם!!!!

122333444455555

New member
טודע רבה לכולכם!!!!!!!!

לא חשבתי שתתיחסו לזה כ"כ... טודע רבה!!! תאמת... אחרי שנתתם לי את כל העצות האלה חשבתי איך היא תחשוב ואיך כל הערב יהרס לה וכמה שחשבתי רק על עצמי...ואני ממש התחרטתי על זזה שלא רציתי להזמין אותה בהתחלה... וזה ממש עזר לי להבין!! אבל ביום חמישי לא הגעתי לבית ספר וביום שישי כשאלתי אתה אם היא רוצה לבוא אלי גיליתי שהיתה בת (חברה טובה שלי- שגם עשתה את זה סביר להניח מתוך רחמים..) שהזמינה אותה כבר... אז אמרתי לה שבפעם הבאה שיש שתבוא אלי... אז אומנם לא הזמנתי אותה אבל להבא אני אשתדל יותר ולא אפגע ככה באנשים!! אז בקיצור מה שרציתי להגיד זה: ת-ו-ד-ה-! תודה רבה רבה רבה! שפקחתם לי את העיניים!! -אני-

אני לא מבינה אותך../images/Emo4.gif

בתור אדם שתמיד ניסו לעזור לו אני יכולה לספר לך שהדבר הכי נורא שעשו לי היה להתחבר איתי מתוך רחמים,זה פשוט נותן הרגשה שאתה דפוק או שאתה לא מסוגל להסתדר לבד.ואם יש עוד דבר אחד שהוא יותר גרוע מזה זה לנסות לעזור למישהו כשאת לא מוכנה לזה,אל תעזרי,תאמיני לי-היא לא תיפגע.

למעלה