שלום לכולם. אני חדשה פה

tooot

New member
שלום לכולם. אני חדשה פה

רק עכשיו ראיתי שיש כזה פורום. האמת שאני די מופתעת, עד היום חשבתי שאני לגמרי לבד בעולם לפי איך שכולם מסתכלים עלי במבט עקום כאילו אני פריק שואו. מקווה שאוכל להצטרף לשורותיכן ושיהיה לכולנו ערב נעים.

efroch99

New member
שלום לך../images/Emo187.gif

בואי ספרי קצת על עצמך... (אם בא לך) - מי את, מתי החלטת, למה, איך זה מסתדר לך בחיים?

tooot

New member
תודה על קבלת הפנים החמה:)

איזה כיף:) קצת על עצמי, לבקשת הקהל: גרה בתל אביב, נשואה , בת 31, בעלי בן 39. אני איתו מגיל 21 והוא כל הזמן מקווה שאני אתבגר מה "שגעון" הזה (לא לרצות ילדים) אבל זה לא קורה לי... ואני לא רוצה להשמע דרמטית, אבל גם לא עושה סימנים ש"זה" עומד לעבור לי. אני פשוט מרוצה ממה שיש לי(אהבה+חתול) ולא מרגישה צורך להוסיף עוד משתנים למשוואה + פשוט לא מתעניינת בילדים. ההורים שלי ושלו חושבים שאני מופרעת, השכנות לא מפסיקות לתת לי שמות של מומחים לפוריות (כנראה משהו לא בסדר אצלי אם אני נשואה כ"כ הרבה זמן ועוד אין לי ילדים) וכולם יכולים לקפוץ לי, חוץ מאהובי. שזו מתחילה להיות בעיה. מקווה שלא שפכתי יותר מדי בבת אחת... כולן נשמעות לי פה ממש מקסימות ובאמת, אתן לא מבינות מה זה בשבילי לדעת שיש עוד "כאלה".

magicgirl1983

New member
חחחח אוי בעייה מוכרת

רק שאני לא נשואה... תראי, חשוב לפתוח את ערוצי התקשורת אחרת זה לא יעבוד ותריבו וזה יהיה סתם. חשוב שיבין 100% שאת רצינית ולא..."צוחקת". בסה"כ לא הולכת אותו שולל ואמרת לו מה את מרגישה...אם הוא התחתן איתך מתוך מחשבה כזו אז זו בעצם (צר לי לומר) "בעייה שלו". את לא הפרת שום חוזה..אמרת לו שאת לא רוצה...זה לא שאמרת לו..."אולי.".. או פעם... ואת ברוכה הבאה...ואני אממ...נחשבת למארגנת הפגישות של הפורום...אז אולי בעוד חודש חודשיים אם תהיה היענות אני אשמח לארגן משהו...

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

כיוונו במיוחד עבורך את טמפרטורת קבלת הפנים

הי גם ממני. אפשר להציע לך ../images/Emo185.gif?

או אולי את מעדיפה
? עוגת היומולדת של magicgirl כבר חוסלה ...

magicgirl1983

New member
אני תמיד זו שמכינה לעצמי

לא מכינים לי...אולי בגלל שחבריי אוהבים לאכזב אותי. אני מעדיפה להיות המכינה ולאכול את העוגה שלי בכייף!

למעלה