שלום לכולם! אני חדשה פה ! : )

Mayuchkita

New member
שלום לכולם! אני חדשה פה ! : )

שלום לכולם אני חדשה פה בפורום! וכמובן חולה מטורפת על בראד הכוסון הזהההה! הוא הבנאדם הכי יפה שראיתי.. בעצם כ.ו.ל.נ.ו מאז שראיתי את טרויה לא יכלתי להגמל סרט מדהים אבל הוא הכי מדהים שם..
אז מקווה לדבר איתכם הרבה על הדבר היפה בעולם ב.ר.א.ד פ.י.ט ! ואגב קוראים לי מאיה

AC LoVeR

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אני חן

גם אני פעם הייתי חדשה..../images/Emo140.gif

את לא תרצי לצאת מפה, אחרי שתתאהבי בו..
בת כמה את?

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נכבשתי שראיתי את המקסיקני ואז דאגתי להשלים את רוב סרטיו חחח בכל הסרטים כל כך אהבתי אותו
בקליפורניה אני זוכרת שהוא הצחיק אותי למרות שהוא היה מפחיד שם
את רעיון עם ערפד היה קשה לי לראות.. הפחיד חחח כל רגע העברתי לערוץ אחר וחזרתי לערוץ הקודם
טוב מה חפרתי
חחח ברוכה הבאה לך
אני רוית, בת 16 ו-10 ימים
חחחח תהני לך פה
אהה ו.. את מעריצה אותו רק בגלל שהוא יפה

Mayuchkita

New member
חח לא..

ממש לא הוא גם יפה הוא גם שחקן מעולה וגם יש לו אישיות מדהימה! הוא יודע לתרום, הוא מגדל ילדים מאומצים, ויש לו פשוט אישיות של בנאדם טוב, לא עלה לו השתן יותר מדי לראש.. למרות מי שהוא ואיך שהוא נראה
ואפשר להודות שהוא חתיך אמיתי נכון ?

shai koperman

New member
דווקא מאז טרויה לא סבלתי אותו

זה לא שאני לא סובלת אותו....פשוט אני שונאת את הדמות שלו בטרויה!! אכילס?!!! הוא חרא של בן אדם!! הכי חמוד שם זה הקטור!! הקטור הוא מלך ולא רק מבחוץ זה גם באישיות! טרויה גרמה לי לשנוא אותו....אבל שתבינו אני לא שונאת אותו! פשוט טוריה גורמת לי לשנוא אותו!

אכילס הוא באמת דמות מורכבת

מצד אחד הוא שחצן ורודף אחרי התהילה, מצד שני יש בו יושר פנימי וסוג של מצפון...
גם במקור הסיפור של אכילס רצה להוכיח שלכל אחד, לא חשוב כמה הוא חזק, יש נקודת שבירה. ואת באמת שונאת אותו בגלל דמות שהוא גילם?
בת כמה את? טוב שלא ראית את "ראיון עם הערפד"- אז היית פוחדת שהוא יבוא אלייך בלילה

Mayuchkita

New member
לא נכון .. ../images/Emo4.gif

בעצם נכון ולא, הוא מאוד שחצן בטרויה אבל אחד כזה שבטוח בעצמו כאילו גיבור כזה ובאמת אהבתי שם את המראה שלו את השיער הארוך הזה ואת הגוף המדהים
זה ממש עשה לי את זה
והקטור הוא באמת היה חמדמד !
מעכשיו טרויה זה אחד הסרטים שאני הכי אוהבת ! בגלל שהוא שם !
טרויה גרמה לי די להתאהב בו

למעלה