שלום לכולם אני חדשה פה

latia

New member
שלום לכולם אני חדשה פה

היי אנחנו גרים ברחובות וקצת נמאס לנו מהעיר הזאת. אנחנו מחפשים לקנות דירה במזרח ראשל"צ באזורים טובים, איפה שאפשר לגדל ילדים בקשט עם בתי ספר ברמה טובה. רציתי לדעת איזה אזורים בקרבת תחנת הרכבת של מזרח ראשל"צ הם נחשבים מקום טוב: פירושו: מקום עם בתי ספר טובים, עם שכנים טובים וכו' מציעים לנו דירות בבלקינד ובביל"ו זה נחשב טוב? אודה לכם על תשובות.

ShirShir

New member
ביל"ו../images/Emo45.gif

אני אוהבת את איזור גן נחום

חןשסק

New member
מזרח ראשון:

האזורים הטובים שקרובים לרכבת זה באמת- גן נחום, שכונת רמז הישנה, שכונת חלום ראשון (שכונה חדשה), אמריקן קולני (שכונה חדשה ליד שיכון המזרח) וגם השכונה שלי- שכונת מישרו הנוף
בהצלחה עם החיפושים!

את צודקת..

למרות שיש לי ספקות לגבי אמריקן קולוני אבל ת'אמת אני לא מכיר לעומק ת'שכונה אז אני לא אדבר כל כך ... והכל תלוי מה היא מחפשת, איזו משפחה, וכמה נפשות וצרכים בסיסיים .. תחבורה (אוטובוס, רכבת), בתי ספר, גודל דירה(גודל חדרים וסלון..), אוכלוסיה וכו' ..

ברוכה הבאה , בלקינד זה רחוב שגר בו אחי

וגם הוא לא רחוק ממני, זה"כ אזור נחמד , רובו בתים ישנים אבל בינהם יש גם חדשים. האזור עצמו מבחינת אוכלוסיה הוא אחלה . אם את רוצה שכונה חדשה באזור המזרח יש לך את שכונת "ראשונים" שכונה מאד נחמדה עם הרבה זוגות צעירים, והבנתי שיבנו שם גם בית ספר . אני גרה באזור של רחוב צבי פרנק שגם הוא לדעתי אחלה, רחובות משמר הירדן, יעקוב סופר , רחובות שקטים ונחמדים .

אתם לא תהיו מרחק הליכה לרכבת

אני גרתי פעם ב'מעונות ברכה' כן כן, יש רחוב כזה, זה רחוב ללא מוצא קטן וחמוד ומדהים שניצב לביל"ו ולבלקינד. גדלתי שם עד גיל 8 .. תגידי לי כמה חדרים את רוצה .. ומה הטווח מחירים .. ואני אמליץ לך על אזורים פחות או יותר .... האזור של ביל"ו בלקינד לא רע בכלל ואפילו אחלה ונחמד ואוכלוסיה טובה אבל תקוע עם הביצפר הבתי ספר "הדרים" "זלמן" אהרון קרון " וגן נחום נמצאים במרחק הליכה של כ20 דק' ..

20 דק' בהליכה רגילה.. בדוק

13-15 אולי אם הולכים קצת מהר .... את מוזמנת לנסות ולהודיע לנו.

למעלה