שלום לכולם, אני חדשה מישהו מוכן לכוון אותי מאיפה מתחילים א"ב למשל
א אני שירה New member 31/1/04 #1 שלום לכולם, אני חדשה ../images/Emo26.gif מישהו מוכן לכוון אותי מאיפה מתחילים א"ב למשל
N neko New member 31/1/04 #2 יש המון מאמרים וקישורים בראש העמוד, אבל הכי חשוב - לא להתייאש, ופשוט לספוג את הנושא (כלומר, להשתתף בפורום, לראות אנימה וכו').
יש המון מאמרים וקישורים בראש העמוד, אבל הכי חשוב - לא להתייאש, ופשוט לספוג את הנושא (כלומר, להשתתף בפורום, לראות אנימה וכו').
א אני שירה New member 31/1/04 #3 קראתי את המאמר.. ../images/Emo26.gif 'מונחים בסיסיים - או - לפני שמתחילים ללמוד' מצטערת, לא הבנתי כלום אפשר קצת בסיס או הכוון
קראתי את המאמר.. ../images/Emo26.gif 'מונחים בסיסיים - או - לפני שמתחילים ללמוד' מצטערת, לא הבנתי כלום אפשר קצת בסיס או הכוון
N neko New member 31/1/04 #4 את לא הראשונה, אולי צריך להוסיף עוד חומר שם, ולפרט יותר... נו שוין, בקיץ בינתיים, את יכולה להתחיל מהקאנות: HIRAGANA וKATAKANA, שני הכתבים הפונטיים (שכל סימן בהם מהווה הברה, למשל KA או SHI). הנה אתר שבו יש טבלאות של כל הקאנות.
את לא הראשונה, אולי צריך להוסיף עוד חומר שם, ולפרט יותר... נו שוין, בקיץ בינתיים, את יכולה להתחיל מהקאנות: HIRAGANA וKATAKANA, שני הכתבים הפונטיים (שכל סימן בהם מהווה הברה, למשל KA או SHI). הנה אתר שבו יש טבלאות של כל הקאנות.