שלום לכולם! אני חדשה!

tama19

New member
שלום לכולם! אני חדשה!

מה קורה? קוראים לי תמה ואני חדשה בפורום, מקווה בכלל שאני במקום הנכון, יש לי שאלה: יש לי חבר כבר מעל לחצי שנה, אנחנו מאוד אוהבים ועושים הכל בשביל הקשר שלנו, הוא חבר ראשון שלי ואני ראשונה שלו, ולכן אין לנו ממש ניסיון אבל אנחנו לומדים לאט ובטוח. יש לי שאלה בנושא המיני, גברים לא תמיד רוצים סקס? ואני שואלת ברצינות כי אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא בעיה ביחסים שלנו. חבר שלי מאוד אוהב אותי ואני אותו, והוא באמת עושה הכל בשבילי, והוא גם תמיד נכון לעשות מה שאני רוצה, והוא בחור עם לב זהב והכל טוב ויפה, ואין לי תלונות רק שאני רוצה לוודא שעם זאת- הכל תקין אצלינו.. הבעיה היא שהוא לא תמיד רוצה סקס וזה נראה לי מוזר. מבחינתו אם זה קרה אתמול אז לא חייבים גם היום ומחר, וזה יוצא בערך פעם-פעמיים לשבוע בממוצע. וזה פשוט מוזר לי.. אולי זה מיתוס שגברים תמיד רוצים סקס? אני רוצה יותר ממנו ואולי הבעיה היא בי, אבל לפחות אצלי (ונראה לי שאצל כולם..?) אני מקשרת סקס לביטחון. כשזה קורה אני מרגישה את כל האהבה שלו, ואני הכי בעולם, כמו נסיכה, זה יותר נפשי מפיזי. ולכן מטריד אותי כשהוא לא רוצה, אני לא יודעת מה לחשוב. הוא פחות נמשך אליי עכשיו? זה בא בתקופות? לפעמים הוא נמשך אליי ולפעמים לא? דיברתי איתו על זה ואמרתי לו שאולי זה לא אמור לפגוע בי אבל זה כן, והוא אמר שזה פשוט ככה, ולפעמים הוא עייף מידי, אבל זה לא משתנה, אני מניחה שזה לא משהו שהוא יכול פשוט לשנות או שאולי זה בסדר גמור? הוא הראשון שלי גם לאהבה וגם לסקס, אז אני לא יודעת באמת איך הדברים אמורים להיות..הידע שיש לי בעיקרו נובע מסדרות וכאלו או ממה שאני שומעת מחברות. הוא גם אומר שאי אפשר לעשות את זה יותר מפעם אחת רצוף באותה שעה נניח. "כי זה עייף" בבקשה אם יש למישהו תשובה רצינית אשמח לקבל הסבר הגיוני.. תודה רבה! תמה.

הסבר הגיוני למה שקורה אצל אחרים

מתנצלת אין לי. אני יכולה לנסות לעזור לך במה קורה איתך בנסיבות ששיתפת בהם. התרצי? עידית

לא הכמות אלא האיכות

כל עוד הוא לא בורח ממך לחפש לו אחרת, סימן שיש לו מספיק אם את רוצה יותר, זה נחמד וטוב תעשי לו עיניים, תנסי מופע סטריפטיז ותראי מה יהיה אם תשחקי אותה נכון יהיה לך כמה סקס שאת רוצה בכיף

"תשחקי אותה נכון"

כמה זמן אפשר לשחק? פעם עיניים סטרפטיז... עוד 20 רעיונות מקורים נוספים. ואז מה יקרה?

tama19

New member
אז זהו-

שאני מנסה ללכת על "תקופת רעב"... חחחח.. לא יודעת.. אני קלולס בעניין.. אבל מה זה אומר? שזה תלוי בי? זה בגללי? חשבתי שדברים כאלו אמורים לבוא מהלב ואם לא אז לא לדחוף אליהם כי אז זה לא טבעי.. אני באמת לא יודעת מה לעשות, ואני גם לא יודעת אם צריך לעשות מיזה עניין.. לגבי הסטרייפטיז - אני קצת טיפוס ביישן, ועם זאת יש לנו סקס מוצלח, רק אני לא בטוחה שאני יכולה לנסות להיות "נועזת" ככה, בלי להשפיל את עצמי.. :-O

tama19

New member
היי עידית!

אני אשמח! תודה! רק לא הבנתי אם כל הגברים כן אותו דבר בסופו של דבר או כל אחד שונה..... בכל מקרה, איך תוכלי לעזור? האם אני אמורה לעשות משהו? זה כן גורם לי לרצות להפסיק לרצות סקס גם וזה עובד, אבל זה בא מיתוך "אם אתה לא רוצה כשאני רוצה אז אני לא רוצה כשתרצה גם" - מה שעושה את זה לבכלל לא. אני לא יודעת מה לעשות, בינתיים אני מנסה ליצור סוג של "ריחוק מיני" כי אולי זה ישנה משהו אחכ... יש לך עיצה? תודה! תמה.

תסתכלי מהכיוון החיובי

המשחקים של "אם אתה לא רוצה כשאני רוצה אז אני לא רוצה כשתרצה גם" מתאימים לריב של זוג שנשוי כמה שנים ומשעמם להם ואז הסקס נהיה כלי להטרדה ולהרגזה ולקינטור ולמה לא. בשלב שלכם צריך להסתכל מהכיוון החיובי, להסכים כשרוצים ולהבין שאם האחר לא רוצה כרגע/היום/עכשיו זה בסדר תגלי הבנה ואמפטיה או שתחרבי את הקשר הזה במו ידיך הנושא בטיפולך

tama19

New member
הבנתי

אז אני מבינה גם שזה כן נורמלי מצידו? כי את זה עדיין לא הבנתי. תודה!!

אין כאן נורמות ופרמיות

פה זה לא מקום עבודה הסתדרותי אין כאן נורמות אצל זוג אחד פעמיים בלילה + 3 פעמים במשך היום זה נורמלי ואצל זוג אחר פעם בשבוע זה נורמלי כשמתחתנים, אחרי שנתיים, פעם בחודש זה המון (מבחינת הנורמה).

למעלה