שלום לכולם!אני חדשה :)

shiran241

New member
שלום לכולם!אני חדשה :)

האמת שהתחלתי להיות קוראת סמויה בפורום לפני ההופעה והחלטתי להצטרף עכשיו. אני ממש לא צעירה יחסית.אני בשנות העשרים.סטודנטית. היה מדהים בהופעה!! אין לתאר!!! האנרגיות היו מטורפות! עד ההופעה חשבתי שאני היחידה במדינה שמעריצה אותם בטירוף בארץ הזאת כי כל מי שמסביבי אף פעם לא שמע עליהם! אני לגמרי מכורה למוסיקה שלהם והדיסק האחרון ברכב מתנגן קבוע שיר מועדף: alibi אני עוקבת אחרי כל פרסום עליהם על בסיס יומי...קצת פאדיחה אבל הם לדעתי הלהקה הכי מוכשרת בעולם תודה לכולם ושבוע נהדר

cloe101

New member
היי שירן,WELLCOME!

קודם כל זה בסדר...אני יותר מבוגרת ממך ...אבל צעירה מג'ארד בשלוש שנים...חחח כך שהכל בסדר לפי מיטב הבנתי הקהל שלהם באמת מגוון מבחינת הגיל, כיף לך שהיית בהופעה,אני לצערי פספסתי אותה,נקווה שיבואו שוב לאכול חומוס.... וכן גם אני מטורפת על-30STM RULES!!!!

shiran241

New member
תודה רבה:)

דרך אגב בהשראתך נרשמתי ראיתי שיש מגוון גילאים וקיבלו אותך מדהים:) וההופעה הייתה באמת באמת מדהימה יותר ממה שציפיתי! אני בטוחה שייצא לך לראות אותם אל תדאגי:) שיהיה שבוע מעולה! דרך אגב לא נרדמתי בלילה אז ראיתי שוב את mr nobody עם ג'ארד המדהים....הוא באמת מוכשר ברמות אחרות..איך אין לו אוסקר???? הולכת לישון קצת לפני העבודה ביי

cloe101

New member
הי שירן,

תודה, על העידוד לגבי ההופעה... ו....קצת הגזמת עם האוסקר...אחותי הבחור צריך לעבוד קשה מאד בהוליווד בשביל הפסל הזה...ובראיון הוא אמר בכלל שהוא לא הולך לעשות שום סרטים בקרוב אלא רק מוסיקה, שמת לב או שזה רק אני...שכמעט בכל סרט שלו הוא מת...וגם מופיע זמן שאול וקצוב, ב"שר המלחמה" הוא מת-יורים בו ב"החדר"הוא מקבל כדור לראש... ב"אלכסנדר"הוא חלה ומת... ב"מועדון קרב"מפוצצים אותו במכות והוא מת... חחח אולי יעשה סרט שישאר בחיים לשם שינוי עד הסוף...סתם חשבתי לעצמי.

סתם מפוצצו אותו מכות,הוא לא מת בסוף...

אבל גם הרגו אותו בלבבות שבורים וביום בו רצחתי את גון לנון (צפטר 27) הוא נכנס לכלא..אבל זה סוף של מוות
במובן מסוים... כה רוב הסרטים שלו הוא מת או שהוא סתם משחק מישהו מטורף
הוא גם אמר את זה בראיונות שתמיד הורגים אותו בסוף...

yuval tayb

New member
ברוכה הבאה!:)

אלכסנדר הוא חלה?הוא לא נפצע או משו? ומועדון קרב הוא לא מת פיצצו אותו והלך לו הפרצוף אבל הוא מושלמיק בכל מצב!!!! מממ נראה לי גם שבPrefontaine הוא מת... אם אני לא טועה גם ב switchback הוא מת בסוף יש למישהו מושג איפה אני משיגה תסרט הזה?:O

cloe101

New member
כן...אבל,

בכל אופן כמעט בכל סרט הוא מת...חבל...טעיתי לגבי מועדון קרב ראיתי אותו מזמן פשוט, גם בלבבות שבורים.... לא מבינה את זה זה קצת מוזר...לי בכל אופן.

Why So Serious

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

יש להם מעריצים מכול הגילאים, כיף לגלות כול פעם מחדש. אני סתיו, בת 17.. מקווה שתהני פה
!

היי שירן, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני שני, בת 20 מפ"ת. אני מקווה שגם אני בקרוב אהיה סטודנטית כמוך, אבל נראה שהזמן יעשה את שלו
תהני בפורום!

alltimeliron

New member
בטח שנהנה!!!!! ../images/Emo6.gif

תמיד כיף להכיר אנשים חדשים שאוהבים אותה מוסיקה כמוך

למעלה