קוראים לי סיון אני בת 23 וגרה באזור הדרום. אני ניגנתי בעבר על פסנתרף חליליות, חליל צד וסקסופון עכשיו אני מנגנת על גיטרה 3 חודשים אני תמיד אהבתי מוסיקה אבל אף פעם לא היה לי אומץ להתעסק עם זה עם כתיבה אני מתעסקת מגיל 9 אבל אף פעם לא חשבתי לעשות עם זה משהו, לא היה לי בטחון ואומץ תמיד חשבתי שזה יישאר בתור תחביב וגם לא סיפרתי לאף אחד. היום יש לי בלוג, התחלתי להעלות אליו שירים שכתבתי מתקופות שונות אם אתם מעוניינים אתם מוזמנים להיכנס הכתובת היא: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=megira1 אני רוצה בעתיד ללמוד פיתוח קול ולהתחיל להלחין שירים שכתבתי וכמובן לכתוב עוד ובעתיד כן להיות מוזיקאית.
אם תרצי אני אוכל לתת לך טיפים בנושא נגינה ( למרות שאני עדיין לא יודע על מה את מנגנת ) בכל זאת אם תרצי לשאול שאלה בתחום המוזיקה אני אשמח לנסות לעזור תוכלי לפנות לכתובת האלקטרונית : [email protected]
בבית ספר של כלי זמר והדבוע התחלתי ללמוד אז אני רוצה לעבור לבית ספר שנמצא במכללה שלי אני מקווה שלא יהיו בעיות כי למשל המנהלת אמרה לי שאולי אני אצטרך ללמוד על קלאסית ואני לא סובלת קלאסית (אני מנגנת על אקוסטית) וגם אתה יודע כשאתה לומד עם מורה ויש לך את הfeel הזה איתו והוא לימד ואתי שירים שכל כך אהבתי
אתה תמיד מפחד שהמורה החדש שתקבל פתאום ילמד משהו אחר או שלא יעמוד בציפיות ופתאום זה לא יהיה כמו שהיה קודם ולשנות הרגלים זה קשה קצת. אבל אני מאמינה שיהיה בסדר
בבית ספר של כלי זמר והדבוע התחלתי ללמוד אז אני רוצה לעבור לבית ספר שנמצא במכללה שלי אני מקווה שלא יהיו בעיות כי למשל המנהלת אמרה לי שאולי אני אצטרך ללמוד על קלאסית ואני לא סובלת קלאסית (אני מנגנת על אקוסטית) וגם אתה יודע כשאתה לומד עם מורה ויש לך את הfeel הזה איתו והוא לימד ואתי שירים שכל כך אהבתי
אתה תמיד מפחד שהמורה החדש שתקבל פתאום ילמד משהו אחר או שלא יעמוד בציפיות ופתאום זה לא יהיה כמו שהיה קודם ולשנות הרגלים זה קשה קצת. אבל אני מאמינה שיהיה בסדר